hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Födelsedag

Tack så hemskt mycket för alla gratulationer och tack till min mamma och pappa som väckte mig med en massa presenter igår morse! Jag är så bortskämd med att alltid få fin uppvaktning på mina födelsedagar. På jobbet fick jag också massa kramar och godis, mina kollegor är bäst! 
 

En kväll på stan

Lördag är förbi och ändå har jag en hel söndag plus hela måndag förmiddag innan jag jobbar igen. Vilken lyx! 
Och vad gör man inte när man har många lediga dagar, jo man festar ju till det såklart, passar på att umgås med nära å kära. Igår var jag och min vapendragare Sixx ute på stan men vi har nog blivit gamla för den där brutala utgången blev det inte. Vi satt på Lilla London och tjötade med lite folk från förr. Det var trevligt men det var minst lika trevligt att åka hem å lägga sig innan solen gick upp. 
 

AW

Hej!
Shit det här har varit en påfrestande vecka, arbetade två 12 timmars dagar och sen bara 9h de andra dagarna. Igår var vi några stycken från jobbet som drog på after work. Vi hade bestämt Trädgårn men inte visste jag att det var 35+ i åldersgräns haha! Gamlingarna visste dock hur man festar och satte ribban högt. Vi stannade lagom till att dansgolvet kokade. Vi satte oss på Dubliners och efter en öl och en Fernet Branka så var jag redo för att natta kudden. Natten innan så sov jag alldeles för lite, fastnade framför GTA och spelade visst lite för länge haha! Gissa vem som vaknade 14.00 idag.....  Nu: utgång med världens bästa bästis, Sixx!