hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Födelsedag

Tack sÄ hemskt mycket för alla gratulationer och tack till min mamma och pappa som vÀckte mig med en massa presenter igÄr morse! Jag Àr sÄ bortskÀmd med att alltid fÄ fin uppvaktning pÄ mina födelsedagar. PÄ jobbet fick jag ocksÄ massa kramar och godis, mina kollegor Àr bÀst! 
 

En kvÀll pÄ stan

Lördag Àr förbi och ÀndÄ har jag en hel söndag plus hela mÄndag förmiddag innan jag jobbar igen. Vilken lyx! 
Och vad gör man inte nÀr man har mÄnga lediga dagar, jo man festar ju till det sÄklart, passar pÄ att umgÄs med nÀra Ä kÀra. IgÄr var jag och min vapendragare Sixx ute pÄ stan men vi har nog blivit gamla för den dÀr brutala utgÄngen blev det inte. Vi satt pÄ Lilla London och tjötade med lite folk frÄn förr. Det var trevligt men det var minst lika trevligt att Äka hem Ä lÀgga sig innan solen gick upp. 
 

AW

Hej!
Shit det hÀr har varit en pÄfrestande vecka, arbetade tvÄ 12 timmars dagar och sen bara 9h de andra dagarna. IgÄr var vi nÄgra stycken frÄn jobbet som drog pÄ after work. Vi hade bestÀmt TrÀdgÄrn men inte visste jag att det var 35+ i ÄldersgrÀns haha! Gamlingarna visste dock hur man festar och satte ribban högt. Vi stannade lagom till att dansgolvet kokade. Vi satte oss pÄ Dubliners och efter en öl och en Fernet Branka sÄ var jag redo för att natta kudden. Natten innan sÄ sov jag alldeles för lite, fastnade framför GTA och spelade visst lite för lÀnge haha! Gissa vem som vaknade 14.00 idag.....  Nu: utgÄng med vÀrldens bÀsta bÀstis, Sixx!