hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Kroatien Dag 6

Jag vaknade lite småseg eftersom jag inte kunde sova ordentligt pga värmen, myggbett och stel säng. Vad gör det när man kan sova ikapp på stranden? Vi la oss längst ut på en udde först och när vi vaknade och var sugna på lunch tog vi oss hit som på bilden nedan. 
Det blev riiiktigt varmt och vi var i och badade hela tiden. Primosten var inte så mycket att se så vi begav oss strax med bilen mot sista målet, Trogir. Staden består av två öar som man kommer till genom att köra över en bro, och det är en liten bro.... som alla kör på. Förstår inte hur man kan ha en bro som rymmer knappt två bilar i bredd och fem bilar på längden när tusentals turister besöker här varje vecka! Efter någon halvtimma i kö så hittade vi boendet och det var en mycket trevligt gubbe som visade oss runt. Nu skulle vi sova de två sista nätterna på ett och samma boende, lyx! 
Vi drog ner till staden för att se vad de hade att erbjuda i matväg och hamnade på Restaurang Vanjaka, Tripadvisors nummer 1. När vi var så mätta att vi inte orkade äta en smula till gick vi runt i staden för att kolla på det som är UESCO skyddat, dvs hela staden. Det var inget fantastiskt att se precis så vi traskade vidare mot baren där det stod "YACHT WEEK" och man satt och tittade på den ena stora båten efter den andra. Vi skulle skoja till det och skicka ett meddelande till en granne i flygplansformat och vad hände. Flyget styr och landar på bordet bredvid, ett par i meddelåldern. Både vi och paret bredvid fick ett gott skratt innan vi beslöt oss för att gå hemmåt. 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: