hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Ett Ă„rs jubileum!

InlÀgget blev försenat pÄ grund av... jul! Det gör det inte desto mindre vÀrt att fira.... Ett Är i lilla huset pÄ kullen..! Och vad vi har jobbat! SÀger bara en sak: Helt galet vad mycket vi hunnit med det hÀr Äret..!
Är sĂ„ tacksam för pappa, farfar, farbror, mamma, kusin och Tom. Ni Ă€r ovĂ€rderliga!!!

Krafterna kommer sakta Ă„ter

SÄ nu Àr det vÀrsta över. BÄde med julen och förkylningen. UppesittarkvÀll var vÀrst, febern ville inte ge med sig och inte heller nysningarna.

UppesittarkvĂ€llen och julafton blev jĂ€ttemysigt men Ă€ven produktiva för min del. NĂ€r halsontet slĂ€pper sĂ„ brukar jag köra pĂ„ trots feber och rinnsnuva. Innan middagen i söndags var jag i Ullared för att returnera hyllor och konsoler som blivit över nĂ€r vi fixade förvaring i lilla huset. Jag fick köpt mycket basgrejer och ett par julklappar ocksĂ„. 

PÄ julafton började jag en storstÀdning som inte blivit av pÄ tvÄ veckor. Varenda liten atteri Àr putsad och brunnarna Àr rensade. Alla lakan Àr tvÀttade och vikta. Parketten Àr skurad och sÄ ren att man bara vill gÄ barfota dÀrpÄ nu. SÄ skönt!
Kolla denna dÄ..! Gud vad den vÀxer snabbt!
Nu har jag en hel del att skriva pĂ„ min hententamen som blivit Ă„sidosatt tvĂ„ dagar..(!) Mitt mĂ„l Ă€r att vara klar den 27 december dĂ„ Ă€lskling kommer hit! ♡♡♡♡

364 dagar i Huset

God morgon!

Jag hoppas att ni mĂ„r bra ut lĂ€ngtar efter julen. Kan ni förstĂ„ att imorgon Ă€r det ett Ă„r sedan jag flyttade in i huset hĂ€r! Inflytt inlĂ€gget för ett Ă„r sedan..!

Jag försöker göra ett bildspel sĂ„ att jag kan se hur mycket vi har gjort under det gĂ„ng Ă„ret. Och Ă€ndĂ„ blir man aldrig nöjd, sjukt. Jag Ă€r dock vĂ€ldigt nöjd med huset och alla jobb som vi har hunnit med under Ă„ret. NĂ€ra Ă„r blir det fler projekt! Kanske ett gigantiskt... Vi fĂ„r se!