hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Det vÀxer!

Man kan tro att allting stannar av nu nĂ€r det pendlar mellan frost och enstaka plusgrader. Jag ser inlĂ€gg pĂ„ facebook och ser i min egen rabatt att det vĂ€xer.

Min murgröna har verkligen börjat strĂ€cka pĂ„ sig nu. Hela tre stĂ€nglar kan ta tag i armeringsnĂ€tet nu! Om ett tag tar jag sticklingar och planterar ut Ă€nnu mer murgröna i slĂ€nten pĂ„ framsidan och i hĂ€ngkrukorna pĂ„ pergolan. Jag ÄLSKAR murgröna. Och denna modell frĂ„n Tysklnd Ă€r verkligen tĂ„lig och mycket grövre Ă€n de man köper i affĂ€ren hĂ€r. 
Löven skall ligga kvar dĂ„ det Ă€r nĂ€ring till maskarna och ett skyddande lager.

Adventspresent

Hur brukar ni fira advent? UppmĂ€rksammar ni advent Ă¶verhuvudtaget? 

För mig börjar julen den första advent. DÄ samlas familjen hemma hos mina förÀldrar för att Àta och fika tillsammans. Mamma tvingade oss förut att lyssna pÄ trÄkiga julsgor men det insÄg hon att det inte var nÄgon mening. Nu har hon börjat med adventspresenter. En varje advent. Vissa fick tvÄ. Vi kallar det provkollektionspresent frÄn Hede Fashion Outlet eftersom de flesta presenter kommer dÀrifrÄn.

Min present Àr jag vÀldigt nöjd med! Regnkappa frÄn Svea Equestrian. AnvÀnder den varje morgon nÀr jag gÄr ut till missarna för att fylla pÄ mat och vatten.


Hörsel och tiden som bara gÄr

Idag hade jag ett hörseltest som utförs pĂ„ arbetsgivarens begĂ€ran och nu var det min tur. 

Jag fick sitta i ett bĂ„s med mattor pĂ„ vĂ€ggarna och lyssnade frenetiskt för att trycka vid rĂ€tt tillfĂ€llen. NĂ€r resultatet kommit pĂ„ ett papper sade hon hmmmmmm och oj. Jag tĂ€nkte nu kommer det jag anat hela tiden. Jag Ă€r halvdöv. Hon fortsatte mumla och bad att fĂ„ prata med sin kollega. De frĂ„gade mig igen om huruvida jag var ett öronbarn och ja, mina trumhinnor Ă€r Ă€rrade sedan mina öroninflammationer som liten.

SĂ„ tillslut blev jag godkĂ€nd och fick ta en lunch med mina fina vĂ€n Amanda. En sallad pĂ„ green bowl i vanlig tradition. SĂ„ mycket har hunnit hĂ€nda sedan sist! Jag har dumpat en och skaffat en ny kille (den bĂ€sta och den jag kommer behĂ„lla resten av livet förhoppningsvis) samt köpt ett hus. Hon har hunnit bli gravid och köpa det hus som de tidigt hyrde. Gud! Det hĂ€ftiga och lĂ€skiga med vuxenlivet..! 

Dess smĂ„ liv har blivit stora ♡

TÀnk att detta var i vÄras/ tidig sommar