hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Tisdag 30/9

Visste ni att det sker sker flest arbetsplatsolyckor pÄ tisdagar? Jag var helt övertygad om att det var mÄndag eller fredag... Anyways.
 
Idag har jag varit pÄ Mölndalssjukhus och pÄ en ortopediavdelning som jag var pÄ i termin 4. Jag tyckte att jag kÀnde igen personalen och dom kÀnde igen mig med och dÄ kom vi pÄ att jag har ju praktiserat dÀr för ett Är sedan i en hel mÄnad! Minnet Àr kort men gott. Just nu arbetar vi med interprofessionellt lÀrande. Jag och tre termin sex studenter frÄn olika professioner arbetar kring tvÄ patienter och analyserar hur vÄr samverkan ser ut. Inte jÀtteroligt eftersom vi knappt behöver samverka just pÄ denna avdelningen. 
 
Nu Àr jag i alla fall hemma igen och Àter enligt min nya diet; "gÄ upp till 69kg"-dieten. Den innebÀr som vanligt fem koppar te innan lunch och glass, choklad, chips och smÄgodis. Jag fick tips att om jag vÀger över 69kg pÄ lördagens DM sÄ har jag chans till medalj om jag lyfter lika grymt som jag gjorde igÄr. FörstÄr ni att jag kan ta en DistriksmÀsterskpsmedalj i konkurrens med VÀrlds-, Nordiska- och Svenska mÀstare?! Galet! Men jag Àr i mitt livs bÀsta form sÄ nu kör vi! 69kg plus pÄ vÄgen!
 
Min middag