hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

NĂ€r grannen tar till sig

Jag har en jÀttesöt granne som har en jÀttesöt hund. Ibland Àr vovven enda anledningen till att jag sÀnker musiken, eller rÀttare sagt, inte höjer för mycket. TÀnk om han fÄr ont i öronen? 
 
Den söta vovven har dock problem med hÄravfall verkar det som. Hela svalen Àr full av svarta 5cm lÄnga hÄrstrÄn. Sist jag kollade hade jag brunt hÄr och lite lÀngre Àn 5cm men döm av min förvÀntningar nÀr jag hittade dessa svarta hÄr i hela min lÀgenhet. DÄ tappade jag det. En stor hög med hÄr sopade jag ihop och lÀmnade demonstrativt kvar Ät hundÀgaren att ta hand om. Du fÄr gÀrna ha djur men lÀmna inte deras smuts i mitt boende! 
 
Högen med hÄr försvann illa kvickt och nu har Àgaren Àven pÄbörjat förebyggande underhÄll. Jag hörde nÄgonting som skrapade över klinkersen utanför min dörr och jag hade glömt av att jag kan titta ut i "kikhÄlet"(heter det sÄ?) Men tillslut kom jag pÄ att jag inte behöver öppna dörren och tittar ut Och vem stÄr dÀr? Grannen! Med dammsugaren och stÀdar hela svalen! Jag blev sÄ full i skratt och ville bara krama grannen och den hÄriga hunden. SÄ himla gulligt!