hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Kroatien Dag 7

Sista dagen att spendera vid havet och vi började med att gĂ„ till bageriet cirka tre minuter nedanför oss och köpte med oss Krafne och Croissanter att ha pĂ„ stranden. Vi packade med oss badklĂ€der, handukar, parasoll och gick mot stranden. Vi gick.... och vi gick.... och allt vi hittade var ghettostrĂ€nder. Graffittiklottrade bergsvĂ€ggar och övergivna hotell. Öh? Vi fortsatte att gĂ„ och kom tillslut till den kĂ€nda stranden Okrug Gornji. Vi fick en egen liten udde och parkerade dĂ€r och vi sov nog minst tvĂ„ timmar var under parasollet. NĂ€r ryggen gjorde ont för att vi legat ner för lĂ€nge bestĂ€mde vi oss för lite massage pĂ„ stranden. BĂ€ttre massör har jag haft men en insmörjning pĂ„ ryggen var det i alla fall! Vi stoppade för en liten bit mat och Karlovak innan vi skulle ta taxibĂ„ten hem. 
Vi klev av rÀtt pÄ restauranggatan och klockana var redan 20:00 sÄ vi gick direkt till restaurangen. Det var fullsmockat sÄ vi fick vÀnta en liten stund innan vi fick bord, vi ville bara ha ett glas Prosecco men det var tydligen vÀldigt svÄrt att ge oss det medan vi vÀntade sÄ nÀr vi vÀl satte oss kom det in en hel flaska. Maten var sÄdÀr men servicen var bra sÄ vi var ganska nöjda ÀndÄ och gick lulliga hemmÄt för att duscha och packa resvÀskorna.
SĂ„ det var det sista av vĂ„r resa i Kroatien, underbart vĂ€der, fantastiskt sĂ€llskap och en himla massa arga tanter..!Â