hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Strömavbrott

God förmiddag pÄ er!
Jag sitter med en skÄl yoghurt och musli. Jag insÄg att vÀldigt mycket av det jag gör krÀver ström och det hÀr jag ingen just nu...

Jag minns inte ens om jag kikade in hÀr igÄr?
Hur som helst fredagen gick i ett nafs och kĂ€nde pĂ„ nĂ„got sĂ€tt som flera dagar Ă€n en. Jag och pappa fyllde upp med drĂ€ngrus pĂ„ baksidan av alla trĂ€dgĂ„rdsmurar som inte hade det. Jag jobbade ju tidigare Ă€n normalt och hade jobbat klart 17.36. DĂ„ Ă„kte jag raka vĂ€gen till Jula, Rusta, Willys och Plantagen. Nu har jag Ă€ntligen nĂ„gonting mer Ă€n rostbröd och smör i kyl och frys. Jag hittade inte allting jag ville ha hos Plantagen men fick med mig tvĂ„ klĂ€tterrosor och 2 kg sĂ€ttpotatis. 

NĂ€r jag vĂ€l var hemma sĂ„ fick jag skynda att fĂ„ in allting i frysen och kylen. 26° och sol Ă€r ingen höjdre för kylvaror. Jag startade grillen nĂ€stan direkt. Tiger var med mig hela tiden. Sedan började grĂ€va för att fĂ„ ner rosorna. Det var lite kĂ€mpigt eftersom det var mycket sten men det gick. GrĂ€vde idĂ© roligt för att fĂ„ ner en pĂ„se planteringsjord nĂ€rmst rötterna. Jag gödslade ordentligt och tĂ€ckte med bark uppe pĂ„. FĂ„r montera ett snöre eller nĂ„got de kan klĂ€ttra pĂ„ eftersom det Ă€r en liten bit fram till pergolan dĂ€r tanken Ă€r att de ska fĂ„ klĂ€ttra fritt.