hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Kambodja

Efter ön Koh Mak så alla att vi var tvungna att åka till Trat och därifrån ta buss till Phnom Penh i Kambodja. Allting var en mardröm. Dock inte vanen till gränsen som vi delade med ett engelskt par som var jättetrevliga.

En av valparna vid första stoppet... Dör!
Bussen stannade kort därefter för lite mekning... ööö?????Vid gränsen väntade ett kaos av kambodjaner som ville tjäna pengar. De ville ha betalt för ALLT. Eftersom vi och alla andra turister utom en mycket gammal man med erfarenhet betalade såklart eftersom vi inte fixat visum innan resan. Dock fanns en schysst kille som höll bussen åt oss och körde oss i ilfart till den så att vi hann med. Bussresan var förfärlig, tog aldrig slut och det var ingen hit till buss.


Vi kom fram till Phnom Penh och fick ta en Tuctuc sista biten då det varken finns trottoarer eller trafikregler. När vi var på hotellet sade dom att vi kulle vara försiktiga när vi gick ut och åt på kvällen. Många som vill råna turisterna. Vi tog en ny Tuctuc med en kille som kunde bra engelska och guidade oss genom stan. Vi valde ett enkelt alternativ så det blev 15 cheeseburgare på Burger King och en glass. 
Hotellet i Phnom Penh 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: