hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Bakning

Idag vaknade jag efter tre och en halv timmars sömn. Det kĂ€ndes helt ok till att börja med. NĂ€r kroppen Ă€r uppvĂ€rmd och vaken efter yogan sĂ„ Ă€r jag ocksĂ„ mer vaken och glad. Det som hĂ€nde dĂ„ var dock att jag fick sĂ„n otrolig magkatarr. Jag fĂ„r ALLTID ont i vĂ€nsteraxeln i samband med katarr och det första jag fick Ă€ta idag var Novalucol. Fick fylla pĂ„ med Rennie pĂ„ arbetet sedan. Som tur var arbetade jag bara till 12 sĂ„ jag kunde Ă„ka direkt hem och lĂ€gga mig och sova. 


Jag har de bĂ€sta killarna i min omgivning. NĂ€r jag kom hem frĂ„n jobbet stod Tom och pappa och förberedde marken utanför garaget. Först lĂ€gger man ett grovt lager fylle och sedan kom Bröderna Johansson med 30 ton vĂ€ggrus. Pappa körde grĂ€vmaskinen och Tom paddade allting platt. Vilka hjĂ€ltar! 




NĂ€r jag vaknat upp efter tre och en halv timmars sömn sĂ„ var Ă€lskling inne och stod i duschen. Nu var det ombytta roller. Älsklingens rygg var helt slut och jag var full av energi. SĂ„ han fick ledigt och lĂ€gga sig pĂ„ soffan medan jag gick loss i köket. Började laga pannkakor. Under tiden gjorde jag klyftpotatis och schalottenlök i ugnen samt förberedde hamburgare. 
Jag förberedde en kladdkakssmet och en sockerkakssmet. Skalade och skivade Ă€pplen som jag slutligen skakade i kanel och socker. Sist petade jag ner alla Ă€ppelklyftor i socketkakssmeten. BĂ€sta kneoet ör att överdriva rejĂ€lt med Ă€pplen. Blir sĂ„ saftigt! Dessa kakor tĂ€nkte jag ta med till min familj imorgon dĂ„ vi firar första advent imorgon. Det fick bli sĂ„ iĂ„r eftersom Toms flyg gĂ„r mitt pĂ„ dagen pĂ„ söndag. Onödigt att stressa under en normalt sett lugn och mysig helg. SĂ„ imorgon skall vi Ă€ta middag, fika och ha lite första adventsklappar. Det blir första gĂ„ngen för Ă€lskling att uppleva vĂ„r relativt nya tradition. Jag lĂ€ngtar!