hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

21 dagar kvar

Hej!
 
Idag är det exakt tre veckor kvar tills vi har bf! Det känns så kort och så långt på samma gång. Jag har slutat räkna veckor som är kvar och tar nu varje dag för sig. En i taget. Mer än så orkar jag inte just nu. Jag har inget minne av att det var så tröttsamt den sista tiden av graviditeten? Jag är så sjukt svullen i händer, ben och fötter så att jag knappt kan få någon kraft ur nyporna. Sover dåligt gör jag också nästan varje natt. Det är som att jag måste sova själv för att kunna slappna av. Jag måste dessutom ha tillräckligt med utrymme att rulla runt från höger till vänster beroende på vart bebisen trycker.
 
Jag har sedan två dagar tillbaka ändrat min morgonträning eftersom den mest kändes obekväm och för ansträngande. Min vanliga morgonrutin består av mindfulness, andning, solhälsningar, uppvärmning och styrka av stora muskelgrupper och sist stabilitet och balans. Nu har jag fått lägga till knipövningar och bålstabilitet och tog bort de delar som kändes obehagliga. Det positiva är att ju större bebisen blir desto närmre bf är vi..! 
 
Jag tror att i princip alla förberedelser är klara och mitt boande har peakat så nu försöker jag vila mer varje dag. Det hjälper mot svullnaden i alla fall och det känns snällare mot bebisen att inte greja och hålla på att klämma ihop henne eller honom där inne i magen. Jag anar att Mila förstår att det är någonting på gång. Hon kollar väldigt mycket på min mage och gosar med mig. Hon undrar också varför jag inte leker lika mycket med henne som innan. Hur ska man förklara mer än att visa att det är en bebis i magen och med dockor visa hur man håller och matar dom? Jag har ingen aning men vi försöker uppmuntra hennes gosiga sida så mycket det bara går nu innan vi kommer hem med en till liten skrutt ♡ Gud, vad jag längtar! Jag har kollat på alla bebisvideos på Mila och gud vad många små knorrande och pipande ljud de har. Det hade jag glömt av! Jag minns ju att vi fick ställa spjälsängen utanför sovrummet för att Tom inte kunde sova men jag minns inte att det var för att Mila lät för mycket Haha! Undrar vad mer jag har förträngt?
 
Mila undrar också...
Taggar: #gravid, #vecka37, Bebis#2;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: