hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Turkiet i bilder

Min resa tillsammans med en klasskompis till Turkiet nÀrmare bestÀmt Side var verkligen superrolig! Jag Àr sÄ nöjd med hela resan trots mÄnga motgÄngar sÄsom ett hotellrum som luktade avlopp/spya och brÄk med researrangörer och hotellÀgare. Men, vi stod pÄ oss, fick en bra lÀgenhet och lyxade till det med massa god mat, trÀning och utflykter samt shopping och sist men inte minst sol och bad. Om ni har planer pÄ sista minuten, ta en till Turkiet, finns massor av roliga stÀllen att besöka och aktiviteter att göra! 
 
HÀr Àr nÄgra bilder frÄn resan: 
 

Ullared

Hej igen!!Jag Àr hemma, jag lever och har blivit lite frÀknig. Bilder frÄn Turkiet och lite berÀttelser kommer men först mÄste jag visa vad som hÀnde igÄr.En mycket fin vÀn berÀttade att hon var i Ullared och dÄ stack jag och mamma dit lite spontant igÄr eftermiddag. Vi blev kvar till en timme efter stÀngning. 5000:- fattigare och fyra tÀcken rikare sÄ Äkte vi ifrÄn ett trevligt besök i varuhuset Ge-KÄs i Ullared.Mina fynd:

Hemma frÄn semestern

Hej pĂ„ er! Äntligen Ă€r jag hemma igen efter en veckas semester. Tack för tĂ„lamodet mĂ„ste jag börja med men det kommer dessvĂ€rre dröja ett litet tag till eftersom det Ă€r mycket ny teknik hĂ€r hemma nu som jag mĂ„ste stĂ€lla in osv innan bloggen kan rulla pĂ„ som vanligt. Imorgon kommer nya fĂ€rska inlĂ€gg, sov gott.

Bonnie hÀlsar godnatt