hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Turkiet i bilder

Min resa tillsammans med en klasskompis till Turkiet närmare bestämt Side var verkligen superrolig! Jag är så nöjd med hela resan trots många motgångar såsom ett hotellrum som luktade avlopp/spya och bråk med researrangörer och hotellägare. Men, vi stod på oss, fick en bra lägenhet och lyxade till det med massa god mat, träning och utflykter samt shopping och sist men inte minst sol och bad. Om ni har planer på sista minuten, ta en till Turkiet, finns massor av roliga ställen att besöka och aktiviteter att göra! 
 
Här är några bilder från resan: 
 

Ullared

Hej igen!!Jag är hemma, jag lever och har blivit lite fräknig. Bilder från Turkiet och lite berättelser kommer men först måste jag visa vad som hände igår.En mycket fin vän berättade att hon var i Ullared och då stack jag och mamma dit lite spontant igår eftermiddag. Vi blev kvar till en timme efter stängning. 5000:- fattigare och fyra täcken rikare så åkte vi ifrån ett trevligt besök i varuhuset Ge-Kås i Ullared.Mina fynd:

Hemma från semestern

Hej på er! Äntligen är jag hemma igen efter en veckas semester. Tack för tålamodet måste jag börja med men det kommer dessvärre dröja ett litet tag till eftersom det är mycket ny teknik här hemma nu som jag måste ställa in osv innan bloggen kan rulla på som vanligt. Imorgon kommer nya färska inlägg, sov gott.

Bonnie hälsar godnatt