hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Lollipop

En av de bÀsta sakerna med hÀr jobbet Àr att jag har en alldeles egen klubbleverantör. Varje gÄng gÀnget köper pizza sÄ tar man Àven  med ett gÀng klubbor till mig. Pizzabagarenundrade hur gamla de anstÀllda pÄ jobbet var egentligen.... Idag fick jag en tomteklubba nom nom
 

Sliten

God morgon! Arbetsdag 6/7 idag och jag Àlskar det! Morgonen började visserligen tidigt och jag var hemma i Kungsbacka sent igÄr. Men vad gör det. Denna helgen skall jag mysa med min underbara mamma och pappa. Det kan verkligen behövas mys nu nÀr jag har trÀnat tungt hela veckan och dragit pÄ mig en hel del blÄmÀrken och ganska mycket trÀningsvÀrk. Raka marklyft tog knÀcken pÄ baksidan av mina lÄr!
 

Hej snö!

Vilken chock att vakna till ett kritvitt Göteborg! Det lĂ„g tjockt med snö överallt. VĂ€ldigt mysigt men det första som slog mig var BUSSEN KOMMER INTE UPP FÖR BACKEN! Om bussen inte kommer uppför backen sĂ„ blir jag sen till jobbet, det avskyr jag. SĂ„ istĂ€llet för att ta bussen promenerade jag snabbt (sĂ„ snabbt som de gĂ„r) i kramsnön ner till korsvĂ€gen. Det gĂ€ller att överlista VĂ€sttrafik och hitta deras svaga lĂ€nkar för att komma i tid till jobbet. Nu Ă€r jag pĂ„ Volvo och det Ă€r dags för första koppen svart te, mums!