hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Lollipop

En av de bästa sakerna med här jobbet är att jag har en alldeles egen klubbleverantör. Varje gång gänget köper pizza så tar man även  med ett gäng klubbor till mig. Pizzabagarenundrade hur gamla de anställda på jobbet var egentligen.... Idag fick jag en tomteklubba nom nom
 

Sliten

God morgon! Arbetsdag 6/7 idag och jag älskar det! Morgonen började visserligen tidigt och jag var hemma i Kungsbacka sent igår. Men vad gör det. Denna helgen skall jag mysa med min underbara mamma och pappa. Det kan verkligen behövas mys nu när jag har tränat tungt hela veckan och dragit på mig en hel del blåmärken och ganska mycket träningsvärk. Raka marklyft tog knäcken på baksidan av mina lår!
 

Hej snö!

Vilken chock att vakna till ett kritvitt Göteborg! Det låg tjockt med snö överallt. Väldigt mysigt men det första som slog mig var BUSSEN KOMMER INTE UPP FÖR BACKEN! Om bussen inte kommer uppför backen så blir jag sen till jobbet, det avskyr jag. Så istället för att ta bussen promenerade jag snabbt (så snabbt som de går) i kramsnön ner till korsvägen. Det gäller att överlista Västtrafik och hitta deras svaga länkar för att komma i tid till jobbet. Nu är jag på Volvo och det är dags för första koppen svart te, mums!