hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Tisdag 30/9

Visste ni att det sker sker flest arbetsplatsolyckor pÄ tisdagar? Jag var helt övertygad om att det var mÄndag eller fredag... Anyways.
 
Idag har jag varit pÄ Mölndalssjukhus och pÄ en ortopediavdelning som jag var pÄ i termin 4. Jag tyckte att jag kÀnde igen personalen och dom kÀnde igen mig med och dÄ kom vi pÄ att jag har ju praktiserat dÀr för ett Är sedan i en hel mÄnad! Minnet Àr kort men gott. Just nu arbetar vi med interprofessionellt lÀrande. Jag och tre termin sex studenter frÄn olika professioner arbetar kring tvÄ patienter och analyserar hur vÄr samverkan ser ut. Inte jÀtteroligt eftersom vi knappt behöver samverka just pÄ denna avdelningen. 
 
Nu Àr jag i alla fall hemma igen och Àter enligt min nya diet; "gÄ upp till 69kg"-dieten. Den innebÀr som vanligt fem koppar te innan lunch och glass, choklad, chips och smÄgodis. Jag fick tips att om jag vÀger över 69kg pÄ lördagens DM sÄ har jag chans till medalj om jag lyfter lika grymt som jag gjorde igÄr. FörstÄr ni att jag kan ta en DistriksmÀsterskpsmedalj i konkurrens med VÀrlds-, Nordiska- och Svenska mÀstare?! Galet! Men jag Àr i mitt livs bÀsta form sÄ nu kör vi! 69kg plus pÄ vÄgen!
 
Min middag
 
 

Mycket bra trÀningspass!

MĂ„ndagen Ă€r snart slut, i alla fall för min del. Är precis hemkommen frĂ„n Kungsbacka dĂ€r jag har varit pĂ„ informationsmöte angĂ„ende min nya lĂ€genhet som Ă€r under byggnation hela 2014 och en bit in pĂ„ 2015. Vi har i vĂ„r bostadsrĂ€ttförening fĂ„tt riktigt bra standard pĂ„ lĂ€genheterna och bra avtal vilket Ă€r jĂ€ttebra för alla oss investerare! 
 
Innan mötet var jag pÄ trÀningen, jag kom dit redan fem i tre vilket aldrig hÀnder. Lokalen var i princip tom och jag kunde trÀna ostört. Idag hade jag max ryck och stöt samt ettor i knÀböj fram. Började med ryck; simulerade ingÄngsvikten 45kg, dÀrefter 48kg och sedan 50kg som Àr tangerat pers. Det lyftet var det mest explosiva och tekniskt korrekta lyftet jag nÄgonsin gjort! 52kg Äkte pÄ stÄngen och dÄ blev det kortslutning i hjÀrnan. Inget nytt ryckpers för mig idag.
 
Jag tog en liten paus innan stötarna för att efterlikna tÀvlingssituationen. VÀrmde pÄ 45kg, 50kg och 55kg. Tog 60kg lÀtt som en plÀtt. DÀrefter 63kg ocksÄ det lÀtt. Lade pÄ 64kg för att fÄ till ett pers men strulade till första frivÀndningen. I andra försöket satt Àven det lyftet. Nytt pers i stöt för min del, 64kg!
 
Första tÀvlingen i Gamlestan, nÀsta tÀvling Àr DM i Mariestad nu pÄ lördag.
 

Slapp söndag

God morgon!
 
Nu Àr jag redo för skolan men hade lyckats titta fel pÄ schemat sÄ jag fick gÄ tillbaka in och vÀnta  eftersom jag börjar nio ovh inte halv nio som jag trodde.
 
IgĂ„r hĂ€nde inte jĂ€ttemycket, jag var lite bakis efter en utgĂ„ng dagen innan och sov dĂ€rför en hel del. Missade trĂ€ningen vilket INTE var bra. Nu fĂ„r jag köra det passet idag istĂ€llet och det kommer bli TUNGT. Jag fick sĂ€llskap av lille Sixx hĂ€r i Johanneberg igĂ„r kvĂ€ll och det jag Ă€r sĂ„ glad för mina fina vĂ€nner! Älskar er!
 
Jag parkerade mammas bil hÀr i stan över natten men sket i att betala parkeringsavgift sÄ jag fick en go P-bot pÄ den..! 
 
Eftersom jag sov hela dagen sÄ fick jag oÀndligt med energi pÄ kvÀllen vilket resulterade i storstÀdning...
 
 
Sist men inte minst hittade jag Pelle pÄ Annebergs station..!