hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Tisdag 30/9

Visste ni att det sker sker flest arbetsplatsolyckor på tisdagar? Jag var helt övertygad om att det var måndag eller fredag... Anyways.
 
Idag har jag varit på Mölndalssjukhus och på en ortopediavdelning som jag var på i termin 4. Jag tyckte att jag kände igen personalen och dom kände igen mig med och då kom vi på att jag har ju praktiserat där för ett år sedan i en hel månad! Minnet är kort men gott. Just nu arbetar vi med interprofessionellt lärande. Jag och tre termin sex studenter från olika professioner arbetar kring två patienter och analyserar hur vår samverkan ser ut. Inte jätteroligt eftersom vi knappt behöver samverka just på denna avdelningen. 
 
Nu är jag i alla fall hemma igen och äter enligt min nya diet; "gå upp till 69kg"-dieten. Den innebär som vanligt fem koppar te innan lunch och glass, choklad, chips och smågodis. Jag fick tips att om jag väger över 69kg på lördagens DM så har jag chans till medalj om jag lyfter lika grymt som jag gjorde igår. Förstår ni att jag kan ta en Distriksmästerskpsmedalj i konkurrens med Världs-, Nordiska- och Svenska mästare?! Galet! Men jag är i mitt livs bästa form så nu kör vi! 69kg plus på vågen!
 
Min middag
 
 

Mycket bra träningspass!

Måndagen är snart slut, i alla fall för min del. Är precis hemkommen från Kungsbacka där jag har varit på informationsmöte angående min nya lägenhet som är under byggnation hela 2014 och en bit in på 2015. Vi har i vår bostadsrättförening fått riktigt bra standard på lägenheterna och bra avtal vilket är jättebra för alla oss investerare! 
 
Innan mötet var jag på träningen, jag kom dit redan fem i tre vilket aldrig händer. Lokalen var i princip tom och jag kunde träna ostört. Idag hade jag max ryck och stöt samt ettor i knäböj fram. Började med ryck; simulerade ingångsvikten 45kg, därefter 48kg och sedan 50kg som är tangerat pers. Det lyftet var det mest explosiva och tekniskt korrekta lyftet jag någonsin gjort! 52kg åkte på stången och då blev det kortslutning i hjärnan. Inget nytt ryckpers för mig idag.
 
Jag tog en liten paus innan stötarna för att efterlikna tävlingssituationen. Värmde på 45kg, 50kg och 55kg. Tog 60kg lätt som en plätt. Därefter 63kg också det lätt. Lade på 64kg för att få till ett pers men strulade till första frivändningen. I andra försöket satt även det lyftet. Nytt pers i stöt för min del, 64kg!
 
Första tävlingen i Gamlestan, nästa tävling är DM i Mariestad nu på lördag.
 

Slapp söndag

God morgon!
 
Nu är jag redo för skolan men hade lyckats titta fel på schemat så jag fick gå tillbaka in och vänta  eftersom jag börjar nio ovh inte halv nio som jag trodde.
 
Igår hände inte jättemycket, jag var lite bakis efter en utgång dagen innan och sov därför en hel del. Missade träningen vilket INTE var bra. Nu får jag köra det passet idag istället och det kommer bli TUNGT. Jag fick sällskap av lille Sixx här i Johanneberg igår kväll och det jag är så glad för mina fina vänner! Älskar er!
 
Jag parkerade mammas bil här i stan över natten men sket i att betala parkeringsavgift så jag fick en go P-bot på den..! 
 
Eftersom jag sov hela dagen så fick jag oändligt med energi på kvällen vilket resulterade i storstädning...
 
 
Sist men inte minst hittade jag Pelle på Annebergs station..!