hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Försov mig!

Jag skulle arbeta klockan 06:00 imorse och jag hade arbetat sen kväll dagen innan. Vilan mellan passen var knappt 5h och jag haee förberett mig väl. Jag hade lagt fram allting, stoppat rostbröden i brödrosten och klätt på mig innan jag gick och lade mig.

Jag somnade snabbt och vaknar av att pappa fråfar när jag blrjar arbeta klockan sex säger jag förvånat. Vad är klockan? Sju säger pappa. Ni förstår paniken när man har försovit sig. Jag flyger upp påkläddd som tur var och kastar mig in i bilen. Halv åtta började jobba, oborstad i håret och med kurrande mage...Mina hästar har en sak gemensamt

När jag väljer häst, när jag har tänkt att köpa en, så har jag vissa saker jag kollar efter. Ett absolut krav är att det är en valack, sen måste den vara brun. Sen tittar jag på egenskaper och där går jag ofta på tidigare erfarenheter dvs mina tidigare hästar.

Min första ponny visste jag direkt att jag skulle ha när jag först såg honom, det var ponnyn av mina drömmar. Min första storhäst var väldigt trevlig och inte så mycket med. Men han var en brun valack efter Ahorn som hoppade mycket trevligt. När jag av misstag klickade in på hästnet en dag i våras så såg jag en annons på en brun valack efter Ahorn. Eftersom min första storhäst OP inte är i livet längre så var det inte han men det var inte långt ifrån!

Jag kikade vidare och blev helt kär i den där hoppmaskinen som var som en blandning av min första ponny Bart (oförmögen att byta galopp, underhals) och OP (supertrevlig, okomplicerad hoppare som alltid ställer upp). Det blev ett köp och ni har ju sett här på bloggen hur duktig lilla Valle är.

Bild på Valle med bloggaren Linn Olsson på ryggen


Här är en OP och jag 09 i Askim


Nya glasögon

Efter att ha famlat i blindo alldeles för länge så har jag äntligen gjort någonting åt saken. Jag har skaffat glasögon och såhär ser dem ut. Och nej, jag hann inte sminka mig eller platta håret imorse...