hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Försov mig!

Jag skulle arbeta klockan 06:00 imorse och jag hade arbetat sen kvÀll dagen innan. Vilan mellan passen var knappt 5h och jag haee förberett mig vÀl. Jag hade lagt fram allting, stoppat rostbröden i brödrosten och klÀtt pÄ mig innan jag gick och lade mig.

Jag somnade snabbt och vaknar av att pappa frÄfar nÀr jag blrjar arbeta klockan sex sÀger jag förvÄnat. Vad Àr klockan? Sju sÀger pappa. Ni förstÄr paniken nÀr man har försovit sig. Jag flyger upp pÄklÀddd som tur var och kastar mig in i bilen. Halv Ätta började jobba, oborstad i hÄret och med kurrande mage...Mina hÀstar har en sak gemensamt

NÀr jag vÀljer hÀst, nÀr jag har tÀnkt att köpa en, sÄ har jag vissa saker jag kollar efter. Ett absolut krav Àr att det Àr en valack, sen mÄste den vara brun. Sen tittar jag pÄ egenskaper och dÀr gÄr jag ofta pÄ tidigare erfarenheter dvs mina tidigare hÀstar.

Min första ponny visste jag direkt att jag skulle ha nÀr jag först sÄg honom, det var ponnyn av mina drömmar. Min första storhÀst var vÀldigt trevlig och inte sÄ mycket med. Men han var en brun valack efter Ahorn som hoppade mycket trevligt. NÀr jag av misstag klickade in pÄ hÀstnet en dag i vÄras sÄ sÄg jag en annons pÄ en brun valack efter Ahorn. Eftersom min första storhÀst OP inte Àr i livet lÀngre sÄ var det inte han men det var inte lÄngt ifrÄn!

Jag kikade vidare och blev helt kÀr i den dÀr hoppmaskinen som var som en blandning av min första ponny Bart (oförmögen att byta galopp, underhals) och OP (supertrevlig, okomplicerad hoppare som alltid stÀller upp). Det blev ett köp och ni har ju sett hÀr pÄ bloggen hur duktig lilla Valle Àr.

Bild pÄ Valle med bloggaren Linn Olsson pÄ ryggen


HÀr Àr en OP och jag 09 i Askim


Nya glasögon

Efter att ha famlat i blindo alldeles för lÀnge sÄ har jag Àntligen gjort nÄgonting Ät saken. Jag har skaffat glasögon och sÄhÀr ser dem ut. Och nej, jag hann inte sminka mig eller platta hÄret imorse...