hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Köparens marknad

Det Àr verkligen ogynnsamt att stÄ med tvÄ hÀstar ute pÄ försÀljning just nu eftersom matknaden fullkomligt svÀmmar över av salu- hÀstar! Jag har haft ganska gott om tid att sÀlja dem, tvÄ mÄnader, det brulat man fÄ sÄlt fina lÀromÀstare pÄ. Men idag Àr det annorlunda, det finns sÄ mycket hÀstar och för fÄ köpare. Jag Àr övertygad om att köparna till Ino och Valle snart dyker upp frÄgan Àr bara nÀr..!

Med tanke pÄ anledningen till att jag sÀljer hÀstarna... Min flytt Àr planerad till den 10maj, dÄ jÀvlar blir det inflyttningsfest! LÀgg det datumet pÄ minnet!
 

Jag trivs för bra pÄ mitt jobb!

HjÀlp! Jag trivs alldeles för bra pÄ mitt jobb. Kam intr ens förstÄ hur jag hamnade hÀr. Jag som gar torkat sÄ mÄnga Àldrerumpor och krÀngt sÄ mycket akohol och vÀskor..! HÀr fÄr jag vara jag och jah fÄr utlopp för mitt behov av att multitaska . Som nu t.e sitta ute i solen, plugga och Àta samtidigt.
 


/Johanna som i skrivande stund somnar och tappar mobilen rakt ner i golvet.

Tar den hÀr dagen aldrig slut?

Jag gick och lade mig halv 2 inatt, klev upp klockan 04:00 och har jobbst sedan 06:00 och Ället pÄ Ànnu. Det vÀrsta Àr att tiden stÄr still hÀr! Jag har bara en timme kvar men det Àr en aÄn dÀrnlÄng timme aom det alltid Àr nÀr man vÀntar pÄ nÄgot.

Keep hanging on