hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Köparens marknad

Det är verkligen ogynnsamt att stå med två hästar ute på försäljning just nu eftersom matknaden fullkomligt svämmar över av salu- hästar! Jag har haft ganska gott om tid att sälja dem, två månader, det brulat man få sålt fina läromästare på. Men idag är det annorlunda, det finns så mycket hästar och för få köpare. Jag är övertygad om att köparna till Ino och Valle snart dyker upp frågan är bara när..!

Med tanke på anledningen till att jag säljer hästarna... Min flytt är planerad till den 10maj, då jävlar blir det inflyttningsfest! Lägg det datumet på minnet!
 

Jag trivs för bra på mitt jobb!

Hjälp! Jag trivs alldeles för bra på mitt jobb. Kam intr ens förstå hur jag hamnade här. Jag som gar torkat så många äldrerumpor och krängt så mycket akohol och väskor..! Här får jag vara jag och jah får utlopp för mitt behov av att multitaska . Som nu t.e sitta ute i solen, plugga och äta samtidigt.
 


/Johanna som i skrivande stund somnar och tappar mobilen rakt ner i golvet.

Tar den här dagen aldrig slut?

Jag gick och lade mig halv 2 inatt, klev upp klockan 04:00 och har jobbst sedan 06:00 och ållet på ännu. Det värsta är att tiden står still här! Jag har bara en timme kvar men det är en aån därnlång timme aom det alltid är när man väntar på något.

Keep hanging on