hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

No life

Det har gått två år sedan jag avskaffade mitt hästliv. Om jag har vant mig? Nej, det här är inget riktigt liv. Det är ett mellanting påväg till det riktiga livet. Gård, familj och hästar. Det är ett riktigt liv!
 

Lördag

Är det lördag? Eller är det söndag? Helt förvirrad idag, ibland börjar jag packa iordning saker inför jobbet imorgon men så kommer jag på att det fortfarande är lördag. Sen gör jag om det igen. Suck!
Den här dagen började bra, hade ställt klockan på 07.30 för att träna och duscha innan brunch med tjejerna. Vad hände? Snoozade runt 10 gånger och går upp 10.20... man kan inte vara på topp jämt! Gårdagen blev väldigt lång eftersom jag gick upp 4 för att köra till Landvetter.  Sen jobb, sen hade jag ett prov att göra som tog ett par timmar. Därefter gick världens bästa film på TV 12 years a slave. Så hemsk!!!!!! 
Nu har jag i alla fall varit på gymmet, duschat och börjat beta av tvätthögen. Det är bara dammsugning kvar se skall jag läsa massa böcker! 
 

Tisdag

I helgen har det varit riktigt rolig. Jag avslutade söndagen tillsammans med International friend med middag, efterrätt och som grädde på moset hade vi ölprovning med Belgiska öl. Riktigt mysig kväll!
Idag kickstarta jag dagen på gymmet. Det blev lite styrkevändningar och stöt och good mornings, passande kl 06 på morgonen haha. Det gjorde skillnad att ha tränat och duschat, kände mig pigg och glad hela dagen idag! Skall göra samma sak imorgon. Nu är det bara ta det lugnt och kanske läsa lite kurslitteratur. God natt!
Kolla bilden International friend skickade till mig! Hur söt kattunge?! Det är Ozzy som bor hos vår granne.