hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

No life

Det har gÄtt tvÄ Är sedan jag avskaffade mitt hÀstliv. Om jag har vant mig? Nej, det hÀr Àr inget riktigt liv. Det Àr ett mellanting pÄvÀg till det riktiga livet. GÄrd, familj och hÀstar. Det Àr ett riktigt liv!
 

Lördag

Är det lördag? Eller Ă€r det söndag? Helt förvirrad idag, ibland börjar jag packa iordning saker inför jobbet imorgon men sĂ„ kommer jag pĂ„ att det fortfarande Ă€r lördag. Sen gör jag om det igen. Suck!
Den hÀr dagen började bra, hade stÀllt klockan pÄ 07.30 för att trÀna och duscha innan brunch med tjejerna. Vad hÀnde? Snoozade runt 10 gÄnger och gÄr upp 10.20... man kan inte vara pÄ topp jÀmt! GÄrdagen blev vÀldigt lÄng eftersom jag gick upp 4 för att köra till Landvetter.  Sen jobb, sen hade jag ett prov att göra som tog ett par timmar. DÀrefter gick vÀrldens bÀsta film pÄ TV 12 years a slave. SÄ hemsk!!!!!! 
Nu har jag i alla fall varit pÄ gymmet, duschat och börjat beta av tvÀtthögen. Det Àr bara dammsugning kvar se skall jag lÀsa massa böcker! 
 

Tisdag

I helgen har det varit riktigt rolig. Jag avslutade söndagen tillsammans med International friend med middag, efterrÀtt och som grÀdde pÄ moset hade vi ölprovning med Belgiska öl. Riktigt mysig kvÀll!
Idag kickstarta jag dagen pÄ gymmet. Det blev lite styrkevÀndningar och stöt och good mornings, passande kl 06 pÄ morgonen haha. Det gjorde skillnad att ha trÀnat och duschat, kÀnde mig pigg och glad hela dagen idag! Skall göra samma sak imorgon. Nu Àr det bara ta det lugnt och kanske lÀsa lite kurslitteratur. God natt!
Kolla bilden International friend skickade till mig! Hur söt kattunge?! Det Àr Ozzy som bor hos vÄr granne.