hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Stadigt

God morgon. Jag vaknade innan alarmet ringde i morse, dock sÄg jag att det trillat in elva nya meddelanden sÄ de kan ha varit en bidragande faktor till mitt "naturliga" uppvaknande. Nu Àr det en stadig frukost pÄ menyn innan hela cirkusen drar igÄng. Med tanke pÄ cirkus, igÄr kom Schenker med mitt kakel som jag bestÀllt frÄn Byggmax. Han fastnade i backen upp till mitt nya hus (lilla huset pÄ kullen) och gjorde ett tappert försök att grÀva sig ner till Kina. Jag fick i all stress sparka igen sÄ mycket det gick innan fÀrden mot nÀsta to do som var ett besök hos frisören. Denna gÄng hade jag enbart fÀrgning av utvÀxt. SÄ sjukt duktig frisör jag har hittat pÄ HÄr och SÄnt i Frölunda torg. Fast iofs jag fick ett insidertips av en mycket god vÀn sÄ jag kan inte ta Ät mig Àran för detta. Tack för hett tips!
Det snöar! Jag undrar mest, kan man tvĂ€tta bilen idag..? Är det helt onödigt eller kĂ€nns det Ă€ndra bra att bilen blir mindre smutsig Ă€n tidigare... SĂ„ svĂ„ra beslut!

Packar

SÄ packas vÀskan igen, undrar just nÀr min lilla gröna skall gÄ sönder. Den fÄr hÀnga med ett litet tag till. Det blir svÄrare oh svÄrare att packa dvs fylla hela vÀskan. Alla vet ju att man knappt behöver nÄgra klÀder pÄ nšÄgra dagars resa men ÀndÄ fyller man vÀskan till bredden. Nu nÀr jag börjar bli lite resvan sÄ har jag lÀrt mig att bara packa det jag behöver men nÀr vÀskan gapar tomt sÄ tvekar man pÄ sig sjÀlv... Har jag verkligen med mig allt? Fast Ä andra sidan tÀnkte jag spendera nÄgra timmar pÄ Primark i Berlin sÄ jag behöver nog inte oroa mig just med att fylla vÀskan till hemresan...

Mitt lilla hus pÄ kullen

HÀr stÄr det, mitt första hus. Det ser ganska litet ut men Àr 140kvm och tomten Àr 4500kvm. Det betyder plats för smÄ fyrbenta grÀsklippare..! SÄ nu som ni har sett Àr det lite pyssel pÄ insidan och inom nÄgra veckor skall jag flytta in. Kan inte tÀnka mig en bÀttre kÀnsla Àn att fÄ ha mitt eget hem igen. Jag Àr sÄ sjukt hemkÀr att jag sÀkert skulle kunna traska runt och pyssla dÀr i ett Ärs tid utan att sakna andra uppgifter. Det första jag vill göra nÀr möblerna Àr pÄ plats det Àr att baka. HÀr lÀngtat efter ett riktigt bullbak. Jag mÄste baka i mitt eget kök annars blir det inte samma grej.