hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

HĂ€ngig

Idag Àr det söndag och jag har ingen söndagskÀnsla alls. Faktum Àr att jag inte kÀnner sÀrskilt mycket alls just nu. Har gÄtt med en förkylning sedan onsdags med halsont, bihÄlorna, hosta, snuva ja, ni vet. Eftersom jag skall lÀra mig allt om min nya arbetsroll sÄ vill jag vara med trots att jag inte Àn pÄ topp och jag Àr helt slut nu 8 arbetsdagar i rad senare.... 
Direkt efter jobbet igĂ„r sĂ„ fick jag mat av mina förĂ€ldrar och jag skulle bara gosa lite med Pelle och det slutade med att Pelle somnade först och dĂ€refter jag. Ända sedan Pelle var 12 veckor gammal sĂ„ har han somnat med mitt pekfinger mellan trampkudden och klorna. Nu Ă€r han över ett Ă„r gammal men Ă€r fortfarande lika underbar!
 

Förkyld

Jisses, jag kÀnner att en redig förkylning har kommit för att stanna. Fick kasta in handduken och vila frÄn trÀningen i onsdags fram till idag. Idag mÄr jag om möjligt sÀmre och jag har nyst sÄ att det ekade i vÄra stora fabriker pÄ mitt arbete. Nu Àr det natti natti för imorgon Àr det 10.5 h arbete. 
Sov gott och trevlig helg!
 

HATAR

Okej, det Ă€r jĂ€ttekul med ny tjĂ€nst pĂ„ arbetet och jag vet att det bara har gĂ„tt en vecka men jag kan inte lĂ„ta bli att sakna natten nĂ„got oerhört..! Jag tycker kvĂ€ll och helg Ă€r hur bra som helst men jag HATAR att arbeta dagtid, samma tider som alla andra. köer ut frĂ„n jobbet, köer hem frĂ„n jobbet, kö inne pĂ„ gymmet, köer i affĂ€ren. JAG HATAR KÖER! Det finns ingenting som kan kicka igĂ„ng min ilska sĂ„ som köer. Jag var beredd att kasta in handuken och bara stanna hemma och sura efter arbetet idag. Men nej, jag trĂ€nade ihop med Mossebergarna och avverkade ett ryck och knĂ€böjspass och efter det nĂ€r jag trodde köerna lĂ€ttat sĂ„ Ă€r det vĂ€garbete pĂ„ den lilla, LILLA, landsvĂ€gen sista biten hem. HUR ÄR DET MÖJLIGT!? GAAAAHHHHHH! Ingen bra dag idag helt enkelt.