hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Hängig

Idag är det söndag och jag har ingen söndagskänsla alls. Faktum är att jag inte känner särskilt mycket alls just nu. Har gått med en förkylning sedan onsdags med halsont, bihålorna, hosta, snuva ja, ni vet. Eftersom jag skall lära mig allt om min nya arbetsroll så vill jag vara med trots att jag inte än på topp och jag är helt slut nu 8 arbetsdagar i rad senare.... 
Direkt efter jobbet igår så fick jag mat av mina föräldrar och jag skulle bara gosa lite med Pelle och det slutade med att Pelle somnade först och därefter jag. Ända sedan Pelle var 12 veckor gammal så har han somnat med mitt pekfinger mellan trampkudden och klorna. Nu är han över ett år gammal men är fortfarande lika underbar!
 

Förkyld

Jisses, jag känner att en redig förkylning har kommit för att stanna. Fick kasta in handduken och vila från träningen i onsdags fram till idag. Idag mår jag om möjligt sämre och jag har nyst så att det ekade i våra stora fabriker på mitt arbete. Nu är det natti natti för imorgon är det 10.5 h arbete. 
Sov gott och trevlig helg!
 

HATAR

Okej, det är jättekul med ny tjänst på arbetet och jag vet att det bara har gått en vecka men jag kan inte låta bli att sakna natten något oerhört..! Jag tycker kväll och helg är hur bra som helst men jag HATAR att arbeta dagtid, samma tider som alla andra. köer ut från jobbet, köer hem från jobbet, kö inne på gymmet, köer i affären. JAG HATAR KÖER! Det finns ingenting som kan kicka igång min ilska så som köer. Jag var beredd att kasta in handuken och bara stanna hemma och sura efter arbetet idag. Men nej, jag tränade ihop med Mossebergarna och avverkade ett ryck och knäböjspass och efter det när jag trodde köerna lättat så är det vägarbete på den lilla, LILLA, landsvägen sista biten hem. HUR ÄR DET MÖJLIGT!? GAAAAHHHHHH! Ingen bra dag idag helt enkelt.