hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Sista tunga marken

Igår var jag på besök hos Mossebergs AK för att eftermiddagsträna. Jag körde lätta böj fram, bänkpress ettor på 88% av max och marklyft planerad ingångsvikt 140kg. Marklyftet kändes som papper vilket bådar gott! Imorgon är det ingångsvikter i böj och bänk.
Planering och packning :)
 

Morgonträning

Nu är tillbaka till min gamla morgonträning. Känns ändå skönt att slippa stressa resten av dagen. Det viktigaste är ändå klart, dvs träningen. Jag körde lätta böj med SBD sleeves som höll på att strypa blodet så mina vader ändrade färg efter ert tag. Men de fungerade bra i alla fall. I Bänk körde jag tror på 50kg med fokus på brygga och hälar i golvet. Sist lite mark med rak rygg på 90kg. Avlsutawe som vanligt med stretcha,  yoga och stabilitetsträning för bål och axlar. 
 

Chillin

Vilodag idag och kroppen är helt stel och öm. Träningsvärk i rumpan, ryggen och triceps. Idag var det bara promenad och ligga på soffan resten av dagen. Är verkligen helt slut. Har dessutom svinont i benhinnorna och i fotvalven. Men men man skall inte klaga jag sitter ju här och tittar på när mamma städar min brors lägenhet (vi är grannar) medan en kille fixar hans TV och boxer.