hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Sista tunga marken

IgÄr var jag pÄ besök hos Mossebergs AK för att eftermiddagstrÀna. Jag körde lÀtta böj fram, bÀnkpress ettor pÄ 88% av max och marklyft planerad ingÄngsvikt 140kg. Marklyftet kÀndes som papper vilket bÄdar gott! Imorgon Àr det ingÄngsvikter i böj och bÀnk.
Planering och packning :)
 

MorgontrÀning

Nu Àr tillbaka till min gamla morgontrÀning. KÀnns ÀndÄ skönt att slippa stressa resten av dagen. Det viktigaste Àr ÀndÄ klart, dvs trÀningen. Jag körde lÀtta böj med SBD sleeves som höll pÄ att strypa blodet sÄ mina vader Àndrade fÀrg efter ert tag. Men de fungerade bra i alla fall. I BÀnk körde jag tror pÄ 50kg med fokus pÄ brygga och hÀlar i golvet. Sist lite mark med rak rygg pÄ 90kg. Avlsutawe som vanligt med stretcha,  yoga och stabilitetstrÀning för bÄl och axlar. 
 

Chillin

Vilodag idag och kroppen Ă€r helt stel och öm. TrĂ€ningsvĂ€rk i rumpan, ryggen och triceps. Idag var det bara promenad och ligga pĂ„ soffan resten av dagen. Är verkligen helt slut. Har dessutom svinont i benhinnorna och i fotvalven. Men men man skall inte klaga jag sitter ju hĂ€r och tittar pĂ„ nĂ€r mamma stĂ€dar min brors lĂ€genhet (vi Ă€r grannar) medan en kille fixar hans TV och boxer.