hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Födelsedagshelgen

God morgon sĂ€ger jag frĂ„n frukostbordet. TvĂ€ttmaskinen gĂ„r och sovrummet vĂ€dras med iskall frisk luft. Sitter och uppdaterar Tegel flygplats hemsida för att se om min Ă€lskling landat eller inte. Tidigt imorse gick hans flyg via Bryssel tio Berlin i och med Airberlins konkurs. Vi hade ett lĂ„ngt varmt funderar vad om hur vi nu löser all logistik. Vi bestĂ€mde oss för att ses fördel av en nackdel och ta flera billiga lĂ„ngweekends dit olika lĂ„gprisflyg gĂ„r. IgĂ„r var en landa dag, hela helgen har varit full fart. I fredags hĂ€mtade jag ❀ efter jobbet och vi Ă„kte direkt för att packa ihop lit3 sĂ€ker inför helgen. Med lite lakan handdukar och klĂ€der intog vi min fina vĂ€ns lĂ€genhet som vi fĂ„tt lĂ„na över helgen. Vi gick ner pĂ„ stan och handlade pĂ„ oss öl, godis och indisk mat, godaste naanbrödet ever tror jag! Vi Ă„t en mysig middag och försökte ta ikapp ally som hĂ€nt de senaste tvĂ„ veckorna. Resten av kvĂ€llen stavad kvalitetstid. PĂ„ lördagsmorgon vaknade hag alldeles för tidigt pga att min inbyggda vĂ€ckarklocka alltid ringer 05 pĂ„ min tidiga arbetsvecka (dĂ„ har jag försovit mig en halvtimma). Helt plötsligt kommer vĂ€rmeljus och paket in pĂ„ sĂ€ngen. Jag fick en liten snygstartspresent eftersom den riktiga kommer dagen efter. Efter ett morningtalk om livet sĂ„ var vi nyduschad och ute pĂ„ stan i jakt efter frukost. Nybakade bröd ihop med fĂ€rskpressad apelsinjuice Ă€r favoriten. En rejĂ€l promenad i Göteborgs strĂ„lande höstsol och vackra höstlöv innan det var dags för familjemiddag. PĂ„ kvĂ€llen blev det Ă„terigen bra diskussioner om livet och planen var att gĂ„ ut men som vanligt i Litet av oktober sĂ„ stĂ„r regnet som spön i backen och vi mös ner oss i soffan istĂ€llet. PĂ„ söndag fick jag min riktiga present, en övernattning med spa och trerĂ€tters pĂ„ Ästad VingĂ„rd. Mitt ute i TvĂ„Ă„ker lĂ„g en liten mysig by med det man kan önska. Vi spaade in i det sista och kvĂ€llen blev inte sĂ€mre nĂ€r jag upptĂ€ckte tvĂ„ helt underbara ardennrar som betade lĂ€ngs med vattnet. En underbar helg pĂ„ ett stĂ€lle som kan rekommenderas.

Berg och dalbana

Hejsan Svejsan! Hoppas allt Ă€r finfint med er. Jag mĂ„r bra, men jag lĂ€mnar det vid bra. Ända sedan jag kom hem frĂ„n semestern sĂ„ har det varit, stress, ovisshet, enorma mĂ€ngder tĂ„rar och stora förĂ€ndringar. 2017 Ă€r en berg och dalbana och frĂ„n att ha varit lĂ€ngst upp pĂ„ toppen har jag nu störtat hela vĂ€gen ner pĂ„ botten, vĂ€gen upp igen snurrar och jag kĂ€nner att jag just nu hĂ€nger upp och ner i en 360 loop. UngefĂ€r. Om allt i livet vore enkelt hade det inte varit roligt och alla misstag man gör lĂ€r man sig av. Jag vet inte riktigt hur framtiden ser ut, vart jag kommer bo, vad jag kommer arbeta med men jag vet att jag kommer ha lika fina vĂ€nner och bra folk runtomkring mig oavsett vad. Det Ă€r ett kvitto. Nu gĂ€ller det bara att försöka se klart och agera rationellt. Bara för att jag vacklar just nu sĂ„ betyder det inte att allting mĂ„ste Ă€ndras. Allting kommer att falla pĂ„ plats sĂ„ smĂ„ningom... Det blir vĂ€ldigt flummigt, jag förstĂ„r det och jag kan av olika anledningar inte förklara det bĂ€ttre Ă€n sĂ„hĂ€r. Slutknorren blir verkligen att med highs kommer lows och frĂ„n att kĂ€nna sĂ„n otrolig lycka och kĂ€rlek ena veckan till att kĂ€nna sĂ„n tomhet och meningslöshet nĂ€sta sĂ„ tror jag Ă€ndĂ„ att detta Ă€r ett av mitt livs viktigaste Ă„r. Alla mina grundvĂ€rderingar har vĂ€nts upp och ner och jag överanalyserar som vanligt allting in i minsta detalj. Fan det Ă€r sĂ„ jĂ€vla jobbigt att vara mĂ€nniska ibland! Förresten sĂ„ har jag numera bytt hĂ„rfĂ€rg, jag lĂ€t frisören bestĂ€mma och hon valde sorgens fĂ€rg, svart med vissa nyanser av mahogny. Och ja, jag har gĂ„tt ner vĂ€ldigt mycket i vikt, mĂ„nga frĂ„gar. Det Ă€r frĂ„n förra Ă„ret minst 10kg och det Ă€r lite typiskt mig att se hur lĂ„ngt ner jag kan komma och ja, det Ă€r ett kvitto pĂ„ att jag inte mĂ„r mer Ă€n bra.

Favoriter frÄn Kalifornien

MÄste kommentera sista bilden. Jag har aldrig sett sÄ mÄnga vindkraftverk, det hÀr Àr bara en brÄkdel utav alla som finns lÀngs med vÀgarna och jag blev starstruck! Jag har alltid velat ha ett eget vindkraftverk och Ja, detta blev som en vÄt dröm.