hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

En typisk dag

En helt vanlig dag här i Björkris ser ut följande: 1. Hitta ett objekt att städa - idag blev det diskhon som polerades med Autosol och resultatet får tala för sig själv
2. Hitta en god frukost - idag färska frallor med skinka och grönsaker
3. Träna - jag provade att köra ett morgonpass på gymmet eftersom det motsvarar kvällsträning för mig och man känner sig starkare på kvällen. Det gick bra, knäböj bak 3x3 på 82% av max (80kg) samt smalbänk och flyes i fem superset och sist boxjumps! 4. Få oväntat besök - idag kom en målarkille i en lift och nästan hoppade in på balkongen! Det var lite svårt att somna till ljudet av den där. ..

Hej!

Fick ett meddelande på jobbet igår hahaha det är kul nästan jämt!

Dagens träning

Idag var det svårt att komma igång med träningen, lång uppvärmning och på grund av att det var mycket folk så kunde jag inte göra så mycket utav rycken och stötarna. Gick upp till 40 i styrkeryck och 60 i stöt. Därefter tunga stötdrag 1or. Marklyft 75% av max (110kg) 3×5. Bänk press 55kg 3x3 kg med lång paus. Diss och chins excentriska. Även om kroppen är nyvaken och humöret inte riktigt på topp så är det så mycket lättare att motivera sig när man vet att det kommer kännas tungt som fan på SM om jag inte tränar på bra nu.