hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

En typisk dag

En helt vanlig dag hÀr i Björkris ser ut följande: 1. Hitta ett objekt att stÀda - idag blev det diskhon som polerades med Autosol och resultatet fÄr tala för sig sjÀlv
2. Hitta en god frukost - idag fÀrska frallor med skinka och grönsaker
3. TrÀna - jag provade att köra ett morgonpass pÄ gymmet eftersom det motsvarar kvÀllstrÀning för mig och man kÀnner sig starkare pÄ kvÀllen. Det gick bra, knÀböj bak 3x3 pÄ 82% av max (80kg) samt smalbÀnk och flyes i fem superset och sist boxjumps! 4. FÄ ovÀntat besök - idag kom en mÄlarkille i en lift och nÀstan hoppade in pÄ balkongen! Det var lite svÄrt att somna till ljudet av den dÀr. ..

Hej!

Fick ett meddelande pÄ jobbet igÄr hahaha det Àr kul nÀstan jÀmt!

Dagens trÀning

Idag var det svĂ„rt att komma igĂ„ng med trĂ€ningen, lĂ„ng uppvĂ€rmning och pĂ„ grund av att det var mycket folk sĂ„ kunde jag inte göra sĂ„ mycket utav rycken och stötarna. Gick upp till 40 i styrkeryck och 60 i stöt. DĂ€refter tunga stötdrag 1or. Marklyft 75% av max (110kg) 3×5. BĂ€nk press 55kg 3x3 kg med lĂ„ng paus. Diss och chins excentriska. Även om kroppen Ă€r nyvaken och humöret inte riktigt pĂ„ topp sĂ„ Ă€r det sĂ„ mycket lĂ€ttare att motivera sig nĂ€r man vet att det kommer kĂ€nnas tungt som fan pĂ„ SM om jag inte trĂ€nar pĂ„ bra nu.