hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Godkänd praktik!

 
God fredag på er!
Jag är så himla glad idag för jag är äntligen klar med min praktik i Borås! Nu kan ni köra som vanligt på väg 40 igen, faran är över. Jag känner mig bäkdigt glad över lag faktiskt. Kanske för att jag just har ätit kebabpizza och glass till efterrätt och vilar i solen.... vem vet?

Jag skall flytta!

Nu är det klart att jag skall flytta en gång 2014 och en gång 2015. Jag har som de flesta kanske vet köpt en lägenhet i Kungsbacka som är under byggnation. Just nu är det endast en grund men i februari får jag lov att flytta in min alldeles egna lägenhet.

Den senaste veckan har jag fått väldigt många erbjudanden om studentlägenheter på Boplats och nu helt plötsligt så har jag fått kontrakt på en 1a i Johanneberg! Jag skall alltså flytta redan i maj. Jag är nog mest chockad. Har lagt ut mina hästar på annons och måste avverka min verksamhet här på Stall Norrgården innan flyttlasset går.
//Smått panikslagen men förväntansfull Johanna

Film 130 debut

Som ni ser så är Valle pigg men avspänd. Han hoppar igenom hela kroppen och jag släpper fram nosen på honom i svängarna varför han kan hoppa fint ur sväng. Min räserhäst trodde dock att vi skulle runt 10an sista hindret, så jag fick i ren panik slita i högertygeln för att få honom över det, och därför föll bommen. Rivningen på hinder nr 7 år jag själv ta på mig, 10cm avtramp längre ifrån och vi hade sluppit den lilla onödiga rivningen. Jag är trots allt ändå SUPER nöjd med vår debut i 130. Min bästa runda med Valle någonsin. Känslan att rida när det flyter såhär.... obeskrivlig!