hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

GodkÀnd praktik!

 
God fredag pÄ er!
Jag Àr sÄ himla glad idag för jag Àr Àntligen klar med min praktik i BorÄs! Nu kan ni köra som vanligt pÄ vÀg 40 igen, faran Àr över. Jag kÀnner mig bÀkdigt glad över lag faktiskt. Kanske för att jag just har Àtit kebabpizza och glass till efterrÀtt och vilar i solen.... vem vet?

Jag skall flytta!

Nu Àr det klart att jag skall flytta en gÄng 2014 och en gÄng 2015. Jag har som de flesta kanske vet köpt en lÀgenhet i Kungsbacka som Àr under byggnation. Just nu Àr det endast en grund men i februari fÄr jag lov att flytta in min alldeles egna lÀgenhet.

Den senaste veckan har jag fÄtt vÀldigt mÄnga erbjudanden om studentlÀgenheter pÄ Boplats och nu helt plötsligt sÄ har jag fÄtt kontrakt pÄ en 1a i Johanneberg! Jag skall alltsÄ flytta redan i maj. Jag Àr nog mest chockad. Har lagt ut mina hÀstar pÄ annons och mÄste avverka min verksamhet hÀr pÄ Stall NorrgÄrden innan flyttlasset gÄr.
//SmÄtt panikslagen men förvÀntansfull Johanna

Film 130 debut

Som ni ser sÄ Àr Valle pigg men avspÀnd. Han hoppar igenom hela kroppen och jag slÀpper fram nosen pÄ honom i svÀngarna varför han kan hoppa fint ur svÀng. Min rÀserhÀst trodde dock att vi skulle runt 10an sista hindret, sÄ jag fick i ren panik slita i högertygeln för att fÄ honom över det, och dÀrför föll bommen. Rivningen pÄ hinder nr 7 Är jag sjÀlv ta pÄ mig, 10cm avtramp lÀngre ifrÄn och vi hade sluppit den lilla onödiga rivningen. Jag Àr trots allt ÀndÄ SUPER nöjd med vÄr debut i 130. Min bÀsta runda med Valle nÄgonsin. KÀnslan att rida nÀr det flyter sÄhÀr.... obeskrivlig!