hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

VĂ„rinspiration

Herregud vad kreativ man blir sÄfort solen kommer fram, hÄller ni med?! Jag har spenderat mÄnga timmar ute under helgen dÄ solen fullkomligt strÄlade i den iskalla februarimÄnaden. Till och med lite frÀknar har vÄgat sig fram i mitt grÄbleka ansikte. Snart Àr jag back in business, det vill sÀga min gamla vanliga Johanna form. Jag pratade med en kollega idag som jag inte har arbetat med pÄ hela tre Är och hon sade att hon knappt kÀnner igen mig pÄ nÀra hÄll för att jag dels tappat mycket i vikt och ja, stress gör ju sitt med utseendet ocksÄ... Hur som helst. Helgen var solig och jag promenerade runt pÄ min tomt som Àr sÄ sjukt stor har jag insett. Jag kommer bÄde kunna ha hÀstar, egen grönsaksodling och garage med mera. Drömmen ser jag framför mig, hÀstar, katter, egenförsörjande pÄ allt som Àr grönt och en mysig uteplats dÀr mina nÀra och kÀra samlas för middagar och mys. Jag blev Ànnu mer spontan efter en promenad igÄr och ringde mamma och frÄgade om hon skulle med till Ullared. Ja, varför inte? SÄ vi tog min bil och Äkte ner och hade tvÄ timmar till godo innan stÀngning. Det blev stressigt men jag kom hem med förbrukningsmaterial för ett Är framöver samt massa fröer till mitt grönsaksland, spade, pollare (utebelysningsstolpar) och mycket mera. Jag spontanköpte en vÀxt som jag hoppas kunna fota om ett tag, kanske vecka 11 dÄ förhoppningsvis min nya soffa har kommit. Bedrövligt att det skall ta sÄn tid. Jag funderar pÄ om soffan som Àr i sammet kommer ha hunnit bli omodern fram tills dess att den Àr levererad... Har jag förresten visat mina nya matsalsstolar? Jag fyndade Jenson stolar, de hade kostat 10 000SEK styck och jag fick ett set om Ätta för priset av tvÄ stolar. MÄste verkligen rekommendera LyckÄsen Interior i Bollebygd. Kolla deras Instagram! PÄ torsdag har de dessutom ett event klockan 18:00 dÀr man fÄr rabatt pÄ Artwood samt möjlighet att köpa saker frÄn outleten och tilltugg. Rekommenderas varmt.

When it's over its over

Jag har gjort Slut med en som under de senaste 1 och 1\2 Ären en stor del av mitt liv. Det Àr sÄ befriande mentalt att bara ha bestÀmt sig. Nu rÀcker det. Det Àr Slut. Detaljerna kommer senare. Men det hÀr har varit en av mitt livs bÀsta veckor so far. Jag har aldrig varit mer stolt och Àrlig mot mig sjÀlv. Bra gjort, det Àr rÀtt val och det Àr dags att gÄ vidare och lÀmna en epok bakom sig.

MiddagssÀllskap

I lördags slöt tvÄ vÀnner upp för middag och sleepover. Vi började med att laga Bruschetta som Àr en klassiker för oss, finns ingen godare förrÀtt. Till detta serverades en Aperol-drink som jag inte var sÄ förtjust i., tur att det gick att spÀda ut med mer Prosecco. DÀrefter blev det en svamppasta som var nÄgonting jag kommer försöka mig pÄ att laga sjÀlv, wow vad gott! Eftersom efterrÀtten innehÄll kondenserad mjÀlk sÄ blev efterrÀtten ganska sÄ sen. Banoffee paj. Jag kan inte minnas pajen sÄ maffig att man inte ens orkade Àta en normalstor bit. Jösses, hela kylen blev full utav pajen sÄ nu mutar jag alla med banoffeepaj. Vi hade Àven smÄ glassdesserter för att runda av kvÀllen. Mysbyxorna Äkte pÄ och kvÀllen avrundades vid 02. PÄ morgonen gick vi en promenad med enda killen i sÀllskapet, hunden G och dÀrefter lagade vi frukost ihop bestÄende av havrescones och scrambled eggs. Jag och International friend tog Àven en skogspromenad vid lunch innan vi skiljdes Ät för att göra söndagen med tvÀtt och stÀd och allt vad det innebÀr. Riktigt mysig helg var det och det kÀnns sÄ klyschigt att sÀga varför gör man inte det mer men man undrar ju nÀr man kan ha sÄ trevligt!