hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

When it's over its over

Jag har gjort Slut med en som under de senaste 1 och 1\2 Ären en stor del av mitt liv. Det Àr sÄ befriande mentalt att bara ha bestÀmt sig. Nu rÀcker det. Det Àr Slut. Detaljerna kommer senare. Men det hÀr har varit en av mitt livs bÀsta veckor so far. Jag har aldrig varit mer stolt och Àrlig mot mig sjÀlv. Bra gjort, det Àr rÀtt val och det Àr dags att gÄ vidare och lÀmna en epok bakom sig.

MiddagssÀllskap

I lördags slöt tvÄ vÀnner upp för middag och sleepover. Vi började med att laga Bruschetta som Àr en klassiker för oss, finns ingen godare förrÀtt. Till detta serverades en Aperol-drink som jag inte var sÄ förtjust i., tur att det gick att spÀda ut med mer Prosecco. DÀrefter blev det en svamppasta som var nÄgonting jag kommer försöka mig pÄ att laga sjÀlv, wow vad gott! Eftersom efterrÀtten innehÄll kondenserad mjÀlk sÄ blev efterrÀtten ganska sÄ sen. Banoffee paj. Jag kan inte minnas pajen sÄ maffig att man inte ens orkade Àta en normalstor bit. Jösses, hela kylen blev full utav pajen sÄ nu mutar jag alla med banoffeepaj. Vi hade Àven smÄ glassdesserter för att runda av kvÀllen. Mysbyxorna Äkte pÄ och kvÀllen avrundades vid 02. PÄ morgonen gick vi en promenad med enda killen i sÀllskapet, hunden G och dÀrefter lagade vi frukost ihop bestÄende av havrescones och scrambled eggs. Jag och International friend tog Àven en skogspromenad vid lunch innan vi skiljdes Ät för att göra söndagen med tvÀtt och stÀd och allt vad det innebÀr. Riktigt mysig helg var det och det kÀnns sÄ klyschigt att sÀga varför gör man inte det mer men man undrar ju nÀr man kan ha sÄ trevligt!

Leva varje dag

MÄndag morgon igen och jag började dagen med att konstatera att jag kommer behöva skotta... ganska mycket! Det har lagt sig ett tjock snötÀcke över hela vÀstra Götaland. IgÄr hade jag och International friend en diskussion om hur man ser pÄ saker och ting. Vissa unnar sig lÀsk, jag unnar mig hÀlsa. Imorse exempelvis klev jag direkt in i "Yogarummet" och gjorde en serie som jag tycker om och som fungerar bra för mig. Min nacksmÀrta och stelhet försvann och jag kÀnner mig vaken och pigg. Bra gjort! Mitt mÄl för dagen Àr att göra klart all ekonomiredovisning och nÀr det Àr klart skall jag göra min killes frukost, scrambled eggs. Det Àr pÄ riktigt det bÀsta jag Àtit till frukost, kanske har jag associerat den med just honom och dÀrför jag Àlskar frukosten sÄ himla mycket. Hur som helst det handlar om att leva varje dag och att unna sig rÀtt saker. Nu Àr dagen igÄng och det kommer bli en bra dag, igen! (Ett mantra som IF berÀttade om, vÀldigt bra!)