hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Nya skor

Nu har hovslagaren varit hÀr i tvÄ och en halv timma och skott bÄda hÀstarna. Min hovslagare varmskor och det kan vara lite kÀnsligt för vissa hÀstar blir jÀtterÀdda för röken. Vi tog dÀrför Tiger först som Àr van och trygg sÄ fick Larino vÀnja sig lite under tiden. 
 
Han verkade inte ha nÄgra bekymmer med att bli varmskodd och det gick superbra. Han Àr sÄ snÀll min lilla hÀst! Dock sÄ var hoven dÀr han hade haft en tappsko vÀldigt illa dÀran, hovvÀggen var söndertrasad och hela hoven var lite mindre Àn den högra. NÄgot som hovslagaren trodde att han antagligen har haft hela livet. Vissa hÀstar gÄr runt med olika stora fötter utan att besvÀras av det. Han fick skor med sidorkappor och som underlÀttar överrullningen. 
 
SÄhÀr fin blev Larino i sina nya skor:

Diet dag 3

Idag har jag varit hungrig som en varg hela dagen. Har ÀndÄ fÄtt i mig smÄ bra mellanmÄl trots att jag har haft fullt upp. Riktigt bra av mig som annars slarvar och kan gÄ mÄnga timmar med tom mage, t.ex. i stallet, för att dÀrefter Äka direkt till gymmet. Det blir ingen effektiv gymtid kan jag sÀga.
 
I skolan Àr det ganska lÀtt att fÄ i sig smÄ mellanmÄl eftersom vi alltid har fika klockan tio och lunch klockan tolv och sedan nÄgot kvarts rast senare pÄ eftermiddagen ocksÄ. Idag var vi dock inte i skolan utan pÄ Mölndals sjukhus och fick prova ut ortoser, kryckor, gÄ-bord och rullatorer till varandra. Kul dag! 
 
 
TrÀningen idag blev milen pÄ crosstrainern, förbrÀnde ungefÀr 754 kalorier. Maten blev flÀskfilé och kvÀllsmat te, brödbit och jordgubbar.

Dieten update

Idag har jag varit jÀtteduktig med min diet! Jag Ät en lagom frukost, ett bra mellanmÄl, bra lunch och ett till mellanmÄl som var okej, lite pÄ grÀnsen men ÀndÄ okej och efter trÀningen nÀr jag kommer hem och skall fixa iordning en kycklingfilé sÄ ser jag: 
 
Semlor, bullar, kokosbollar (min största svaghet) och muffins
 
Ni förstÄr att det Àr lÀtt att dieta nÀr man möter sÄnt hÀr varje dag........ Men jag var duktig och istÀllet blev det sÄhÀr:
 
Kyckling, majo, morötter och jordgubbar som efterrÀtt. Supergott!