hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Nya skor

Nu har hovslagaren varit här i två och en halv timma och skott båda hästarna. Min hovslagare varmskor och det kan vara lite känsligt för vissa hästar blir jätterädda för röken. Vi tog därför Tiger först som är van och trygg så fick Larino vänja sig lite under tiden. 
 
Han verkade inte ha några bekymmer med att bli varmskodd och det gick superbra. Han är så snäll min lilla häst! Dock så var hoven där han hade haft en tappsko väldigt illa däran, hovväggen var söndertrasad och hela hoven var lite mindre än den högra. Något som hovslagaren trodde att han antagligen har haft hela livet. Vissa hästar går runt med olika stora fötter utan att besväras av det. Han fick skor med sidorkappor och som underlättar överrullningen. 
 
Såhär fin blev Larino i sina nya skor:

Diet dag 3

Idag har jag varit hungrig som en varg hela dagen. Har ändå fått i mig små bra mellanmål trots att jag har haft fullt upp. Riktigt bra av mig som annars slarvar och kan gå många timmar med tom mage, t.ex. i stallet, för att därefter åka direkt till gymmet. Det blir ingen effektiv gymtid kan jag säga.
 
I skolan är det ganska lätt att få i sig små mellanmål eftersom vi alltid har fika klockan tio och lunch klockan tolv och sedan något kvarts rast senare på eftermiddagen också. Idag var vi dock inte i skolan utan på Mölndals sjukhus och fick prova ut ortoser, kryckor, gå-bord och rullatorer till varandra. Kul dag! 
 
 
Träningen idag blev milen på crosstrainern, förbrände ungefär 754 kalorier. Maten blev fläskfilé och kvällsmat te, brödbit och jordgubbar.

Dieten update

Idag har jag varit jätteduktig med min diet! Jag åt en lagom frukost, ett bra mellanmål, bra lunch och ett till mellanmål som var okej, lite på gränsen men ändå okej och efter träningen när jag kommer hem och skall fixa iordning en kycklingfilé så ser jag: 
 
Semlor, bullar, kokosbollar (min största svaghet) och muffins
 
Ni förstår att det är lätt att dieta när man möter sånt här varje dag........ Men jag var duktig och istället blev det såhär:
 
Kyckling, majo, morötter och jordgubbar som efterrätt. Supergott!