hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

All good things come in green

Hej! HÀr har ni en virrhöna utan dess like. Jag har varit pp utbildning i Olofström och nu Àr jag tillbaka igen. Backa bandet. Jag hade en fantastisk helg dÀr jag bland annat fick umgÄs med inte mindre Àn fem UNDERBARA personer och en av de gÄnger tvÄ! Lördagen var det hoppning pÄ KRK jag och en kollega sÄg 140 och 145 hoppningen. DÀrefter filmkvÀll hos Malin. Myspys! PÄ söndagen vaknade jag sent som tusan och precis nÀr jag svalt min frukost (kladdkakeglass med marÀnger och chokladsÄs samt Ahlgrensbilar) skrev Malin att vi ses pÄ Gunnebo för en promenix i solen. SjÀlvklart. Vi hann dessutom med en fika i solen, hur gött?! Resten av söndagen var storstÀdning av bilen och lÀgenheten. Allting Àr tvÀttat och fint. Det enda jag inte orkade göra var att göra planeringen för kommande vecka..... Det resulterade i att jag glömt av att jag skulle till Olofström. I ren panik packade jag en ryggsÀck men eftersom jag redan hade startat en maskin med tvÀtt sÄ envisades jag med att jag var tvungen att Äka hem innan jag drog vidare mot Olofström. Jag blev fast pÄ jobbet till efter klockan 17 och min kollega rÀknade flera gÄnger högt och sade att du kommer inte vara dÀr förrÀn kl 22!!! TÀvlingsmÀnniskan i mig kom fram och jag hade en plan för hur jag skulle vara dÀr senast 21. Jag Äkte vÀgen förbi hemmet. HÀngde tvÀtt, duschade, packade och gjorde mitt hem fint (vill komma hem och kÀnna att allting Àr perfekt). Körde bilen mot McDonalds McDrive köpte pÄ mig fyra cheeseburger och en milkshake och körde mot Halmstad. En timme ner dit och sedan svÀngde jag av pÄ vÀg 15 mot Karlshamn. Det började bli mörkt nu och jag lyssnade pÄ en sjukt konstig trancelÄt pÄ högsta volym. Surrealistiskt. Helt ensam i de mörka skogarna kom jag fram till hotellet 20.30. Jag lyckades köra pÄ 2,5h med bra sÀkerhet och jag hade dessutom hÀngt tvÀtten och jobbat extra lÄng arbetsdag.... det ni! Det var idag utbildningen i Olofström var, ytfinish sÄ vi hann sitta ner och njuta av ett glas igÄr kvÀll. Imorse tog jag en promenad och njöt av hotellfrukost. Vi hade jÀttekul under dagen och blev klara tidigt sÄ jag styrde kosan mot Ullared i höjd med Varberg. Jag har kört McDrive för andra gÄngen pÄ tvÄ dagar för att spara tid och effektivisera livet, haha! Shoppade lite nödvÀndigheter och en del inte sÄ nödvÀndiga saker i vanlig ordning. Kom hem för ett tag sedan och nu njuter jag av min fina elefantöra och en god Peroni (ihop med rostmackor men de Àr inte gröna sÄ de fÄr inte vara med pÄ bild för det förstÄr min rubrik). Sov gott!

Home sweet home

Kan man ha en kvinnocave? Ni vet mĂ€n har ju mancaves dĂ€r de kan mysa med massa nördig teknik, tv spel och öl. Jag tror faktiskt att jag har en kvinnocave i min Ă€lskade lĂ€genhet. Älskar att komma hem dra pĂ„ musik idag blev det Queen, koka upp te ta fram nĂ„got gott att Ă€ta och sedan fram med alla block och böcker som jag plundrar. NĂ€r jag Ă€r hemma kan jag lĂ€sa en bok pĂ„ en dag. Men normalt sĂ„ tar det lite lĂ€ngre tid att lĂ€sa en bok för mig. Den hĂ€r veckan har jag lĂ€st en skönlitterĂ€r bok stora smĂ„ lögner, sĂ„ jag lĂ€ser inte bara faktaböcker om aktier utdelning, företagsstyrning och liknande. Förresten mĂ„ste berĂ€tta att dem hĂ€r veckan har varit sĂ„ sjukt positiv Ă€ven om det har varit sjukhusbesök och lite raseriutbrott och liknande. Jag tar med mig det absolut finaste jag kan fĂ„ som arbetsledare. Medarbetare som sĂ€ger att jag alltid Ă€r ute och hjĂ€lper de och som alltid tar sig tid till dem. Det Ă€r ett av mina personliga mĂ„l som ledare. Mina kollegor skall kĂ€nna att jag alltid tar mig tid för de och att de alltid kan fĂ„ den hjĂ€lp de behöver. Blev nĂ€stan tĂ„rögd nĂ€r min personal sa detta om mig framför ledningen. Hur söta! Vet ni, nu skall jag fortsĂ€tta mata tvĂ€ttmaskinen med fler jackor, lakan och skjortor (man Ă€r ju tjĂ€nsteman ni för tiden....) DĂ€refter kanske det blir en god öl ihop med nĂ„gra kollegor eller min kaerste. Puss!

Mora

Hej frÄn Mora! Jag kom fram till Mora för en timme sedan och har gÄtt förbi upploppet pÄ staffettvasan som har körts idag. Jag skall givetvis inte Äka skidor utan hÀlsa pÄ min dalkulla Cissi. Hon jobbar en timme till sÄ jag vÀntar pÄ att bli upphÀmtad i stan eftersom det Àr ungefÀr sÄ lÄngt jag hittar i den hÀr staden. Eller kallas det by? Jag sitter pÄ Mora kaffestuga och dom stÀnger 19! Haha vem stÀnger kl 19?! PÄ tÄget pÄvÀg upp fick jag gjort en hel del jobb vilket var skönt. SÄnt som Äkte göras nÀr man sitter i lugn och ro. SÄ fram tills tisdag morgon Àr det ledighet som gÀller. Skall passa pÄ att lÀsa och skriva ner mina tankar. De brukar gÄ pÄ högvarv sÄfort jag blir ledig.