hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

All good things come in green

Hej! Här har ni en virrhöna utan dess like. Jag har varit pp utbildning i Olofström och nu är jag tillbaka igen. Backa bandet. Jag hade en fantastisk helg där jag bland annat fick umgås med inte mindre än fem UNDERBARA personer och en av de gånger två! Lördagen var det hoppning på KRK jag och en kollega såg 140 och 145 hoppningen. Därefter filmkväll hos Malin. Myspys! På söndagen vaknade jag sent som tusan och precis när jag svalt min frukost (kladdkakeglass med maränger och chokladsås samt Ahlgrensbilar) skrev Malin att vi ses på Gunnebo för en promenix i solen. Självklart. Vi hann dessutom med en fika i solen, hur gött?! Resten av söndagen var storstädning av bilen och lägenheten. Allting är tvättat och fint. Det enda jag inte orkade göra var att göra planeringen för kommande vecka..... Det resulterade i att jag glömt av att jag skulle till Olofström. I ren panik packade jag en ryggsäck men eftersom jag redan hade startat en maskin med tvätt så envisades jag med att jag var tvungen att åka hem innan jag drog vidare mot Olofström. Jag blev fast på jobbet till efter klockan 17 och min kollega räknade flera gånger högt och sade att du kommer inte vara där förrän kl 22!!! Tävlingsmänniskan i mig kom fram och jag hade en plan för hur jag skulle vara där senast 21. Jag åkte vägen förbi hemmet. Hängde tvätt, duschade, packade och gjorde mitt hem fint (vill komma hem och känna att allting är perfekt). Körde bilen mot McDonalds McDrive köpte på mig fyra cheeseburger och en milkshake och körde mot Halmstad. En timme ner dit och sedan svängde jag av på väg 15 mot Karlshamn. Det började bli mörkt nu och jag lyssnade på en sjukt konstig trancelåt på högsta volym. Surrealistiskt. Helt ensam i de mörka skogarna kom jag fram till hotellet 20.30. Jag lyckades köra på 2,5h med bra säkerhet och jag hade dessutom hängt tvätten och jobbat extra lång arbetsdag.... det ni! Det var idag utbildningen i Olofström var, ytfinish så vi hann sitta ner och njuta av ett glas igår kväll. Imorse tog jag en promenad och njöt av hotellfrukost. Vi hade jättekul under dagen och blev klara tidigt så jag styrde kosan mot Ullared i höjd med Varberg. Jag har kört McDrive för andra gången på två dagar för att spara tid och effektivisera livet, haha! Shoppade lite nödvändigheter och en del inte så nödvändiga saker i vanlig ordning. Kom hem för ett tag sedan och nu njuter jag av min fina elefantöra och en god Peroni (ihop med rostmackor men de är inte gröna så de får inte vara med på bild för det förstår min rubrik). Sov gott!

Home sweet home

Kan man ha en kvinnocave? Ni vet män har ju mancaves där de kan mysa med massa nördig teknik, tv spel och öl. Jag tror faktiskt att jag har en kvinnocave i min älskade lägenhet. Älskar att komma hem dra på musik idag blev det Queen, koka upp te ta fram något gott att äta och sedan fram med alla block och böcker som jag plundrar. När jag är hemma kan jag läsa en bok på en dag. Men normalt så tar det lite längre tid att läsa en bok för mig. Den här veckan har jag läst en skönlitterär bok stora små lögner, så jag läser inte bara faktaböcker om aktier utdelning, företagsstyrning och liknande. Förresten måste berätta att dem här veckan har varit så sjukt positiv även om det har varit sjukhusbesök och lite raseriutbrott och liknande. Jag tar med mig det absolut finaste jag kan få som arbetsledare. Medarbetare som säger att jag alltid är ute och hjälper de och som alltid tar sig tid till dem. Det är ett av mina personliga mål som ledare. Mina kollegor skall känna att jag alltid tar mig tid för de och att de alltid kan få den hjälp de behöver. Blev nästan tårögd när min personal sa detta om mig framför ledningen. Hur söta! Vet ni, nu skall jag fortsätta mata tvättmaskinen med fler jackor, lakan och skjortor (man är ju tjänsteman ni för tiden....) Därefter kanske det blir en god öl ihop med några kollegor eller min kaerste. Puss!

Mora

Hej från Mora! Jag kom fram till Mora för en timme sedan och har gått förbi upploppet på staffettvasan som har körts idag. Jag skall givetvis inte åka skidor utan hälsa på min dalkulla Cissi. Hon jobbar en timme till så jag väntar på att bli upphämtad i stan eftersom det är ungefär så långt jag hittar i den här staden. Eller kallas det by? Jag sitter på Mora kaffestuga och dom stänger 19! Haha vem stänger kl 19?! På tåget påväg upp fick jag gjort en hel del jobb vilket var skönt. Sånt som åkte göras när man sitter i lugn och ro. Så fram tills tisdag morgon är det ledighet som gäller. Skall passa på att läsa och skriva ner mina tankar. De brukar gå på högvarv såfort jag blir ledig.