hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Söndag

Jesus! Redan söndag! Jag har fått gjort mycket igår men vad hände med tiden. Det är redan söndag och ku måste jag verkligen bli klar med packningen. Vad får man absolut inte glömma?
Samtidigt så när jag är borta vill jag komma hem till ett helt nystädat och nytvättat hem. Ni vet när man har sovit i någon annans säng eller en hotell säng och bara längtar efter att krypa ner i sin egen fluffiga säng med nytvättade lakan. Jag längtar redan hem trots att jag inte åker föränn imorgon..! :) det skall dessutom hinnas med en promenad samt ett pass på gymmet innan det är dags för kalas i eftermiddag. Ha en fin söndag! 
 

Kung fu!

Då har en hel vecka gått utan att jag har dykt in här. Ok, vad har hänt?
Hela veckan har bestått av utbildning i kung fu, nej, green belt. En kurs där man med hjälp av six sigma kan anvgöra hur väl ens process håller sig ur ett kvalitetsperspektiv. Väldigt intressant må jag säga. I detta ingår också att använda en DMAIC struktur för att vara säker på att de projekt man utför verkligen blir korrekt och att man håller sig till grundproblemet utan att sväva iväg. Väldigt bra!
Vi hann med lite mer än bara utbildning nämligen rundvandring och afterwork. Vi hamnade på Incontro i torsdags och blev kvar där fram till midnatt vilket syntes på en del av oss på fredagens avslutande lektion, haha! Igår kom jag hem till min lägenhet 16.00. Jag ställde allting i hallen, gick och la mig ovanpå täcket på sängen och vaknade lördag morgon 06:30. Kung fu tar verkligen knäcken på en!
Nu är det en fullspäckad helg innan jag tar min packning och tillfälligt flyttar till Olofström för att lära mig allt om Lean! Dammsugare, tvättmaskin och resväska here I come!
 

Freitag

Eller fredag som det heter på ren svenska. Skulle egentligen arbetat dubbelpass idag men det kom en käpp i hjulet så jag blev visst "ledig". Övertid kommer helgen istället. 
Veckan har rusat förbi och jag har haft väldigt roligt varje dag. Måndag att umgås med gamla kollegor. Tisdag sökas onsdag snöyra torsdag full fart framåt fredag thank God! Lite så kändes det. Nu är det mycket hela helgen och sen skall jag ta gå på Kung fu nästa vecka. Okej, inte riktigt kung fu men green belt vad det nu innebär. Looking forward! Godnatt!!!! Bonnie hälsar!