hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Söndag

Jesus! Redan söndag! Jag har fÄtt gjort mycket igÄr men vad hÀnde med tiden. Det Àr redan söndag och ku mÄste jag verkligen bli klar med packningen. Vad fÄr man absolut inte glömma?
Samtidigt sÄ nÀr jag Àr borta vill jag komma hem till ett helt nystÀdat och nytvÀttat hem. Ni vet nÀr man har sovit i nÄgon annans sÀng eller en hotell sÀng och bara lÀngtar efter att krypa ner i sin egen fluffiga sÀng med nytvÀttade lakan. Jag lÀngtar redan hem trots att jag inte Äker förÀnn imorgon..! :) det skall dessutom hinnas med en promenad samt ett pass pÄ gymmet innan det Àr dags för kalas i eftermiddag. Ha en fin söndag! 
 

Kung fu!

DÄ har en hel vecka gÄtt utan att jag har dykt in hÀr. Ok, vad har hÀnt?
Hela veckan har bestÄtt av utbildning i kung fu, nej, green belt. En kurs dÀr man med hjÀlp av six sigma kan anvgöra hur vÀl ens process hÄller sig ur ett kvalitetsperspektiv. VÀldigt intressant mÄ jag sÀga. I detta ingÄr ocksÄ att anvÀnda en DMAIC struktur för att vara sÀker pÄ att de projekt man utför verkligen blir korrekt och att man hÄller sig till grundproblemet utan att svÀva ivÀg. VÀldigt bra!
Vi hann med lite mer Àn bara utbildning nÀmligen rundvandring och afterwork. Vi hamnade pÄ Incontro i torsdags och blev kvar dÀr fram till midnatt vilket syntes pÄ en del av oss pÄ fredagens avslutande lektion, haha! IgÄr kom jag hem till min lÀgenhet 16.00. Jag stÀllde allting i hallen, gick och la mig ovanpÄ tÀcket pÄ sÀngen och vaknade lördag morgon 06:30. Kung fu tar verkligen knÀcken pÄ en!
Nu Àr det en fullspÀckad helg innan jag tar min packning och tillfÀlligt flyttar till Olofström för att lÀra mig allt om Lean! Dammsugare, tvÀttmaskin och resvÀska here I come!
 

Freitag

Eller fredag som det heter pĂ„ ren svenska. Skulle egentligen arbetat dubbelpass idag men det kom en kĂ€pp i hjulet sĂ„ jag blev visst "ledig". Övertid kommer helgen istĂ€llet. 
Veckan har rusat förbi och jag har haft vÀldigt roligt varje dag. MÄndag att umgÄs med gamla kollegor. Tisdag sökas onsdag snöyra torsdag full fart framÄt fredag thank God! Lite sÄ kÀndes det. Nu Àr det mycket hela helgen och sen skall jag ta gÄ pÄ Kung fu nÀsta vecka. Okej, inte riktigt kung fu men green belt vad det nu innebÀr. Looking forward! Godnatt!!!! Bonnie hÀlsar!