hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Födelsedagsfest

God morgon! Jag Àr redan vaken och det Àr inte för att jag gick och la mig tidigt och Àr utvilad utan för att jag har sÄn TrÀningsvÀrk i mina ben! Det riktigt kryper i de...! Jag trÀnade pÄ gymmet igÄr efter att ha jobbar sex timmar övertid. Det blev ryck, stöt, ryckdrag, utfall med skivstÄng pÄ bröstet, rodd och rygglyft. Jag kÀnde redan efter första setet led utfall att mitt icke dominanta ben, det vill sÀga "bakbenet", fick kramp direkt och det var som att en klo riktigt grep tag kring sidan av lÄret. AJ.

Inte blev ÄterhÀmtningen bÀttre av att jag firade min fina lilla vÀn som har fyllt 25Är. Det var först middag och dÀrefter skulle vi alla dra ut pÄ stan. Jag tröttnade nÄgonstans pÄ vÀgen sÄ jag stack hem och det roliga Àr att klockan var 03(!!!!) NÀr jag stack hem. Undrar just nÀr de andra var hemma igen! Jag kÀnner mig alldeles för gammal och trött för att vara vaken sÄ sent om det inte Àr nattjobb dÀr man faktiskt fÄr sova bÄde innan och efter. Hej hej pensionÀrs Johanna!

StÀdsöndag

Jag Àlskar mina söndagar, för söndag betyder rena lakan, nystÀdad lÀgenhet och mys med doftljus. SÄ idag började jag med att rensa sÀngen frÄn alla tillbehör och lÄta den luftas u det nÄgra timmar. TÀcket hÀnger ute och vÀdras pÄ balkongen. Linnena tvÀttas och torkas i solen sedan. Idag bytte jag frÄn sommartÀcke till ett supertjockt vintertÀcke. Jag sover alltid bÀttre med det eftersom kroppen blir lugn av att kÀnna tyngd. Konstigt men sant. Efter byte och bördig Àr det dammsugning och vÄttorkning, spegelouts om det behövs. IgÄr kom jag pÄ att stÀdmÀstarna eller vad programmet nu hette pÄ SVT inte gÄr lÀngre vilket Àr synd eftersom man alltid fick sjukt bra stÀdtips (jag Àr 60 Är jag vet!). Jag kom pÄ att en tant tipsade om att torka av ytor med Àttiksprit eftersom det tar bort fett och gör allting glansigt. SÄ idag gick jag över alla blanka grejer och de blev Ànnu blankare, love it!

Myspys!

Heej! Gud vilken hÀrlig dag igen..! Jag har bakat och pysslat med mina blommor som vanligt pÄ lördagar. Hej Àlskar rutiner. Sen cyklade jag till Anneberg för att ha lite kvalitetstid med min Àlskade familj. Vi har Àtit, borstat alla katter och nu syr vi gardiner och pratar skit haha. Neeeej, den hÀr lördagen blir det inte mÄnga knop gjorda.. men presterar man frÄn 04.30 till 19.00 varje dag sÄ mÄste man fÄ ett litet break dÄ och dÄ. Arbets narkoman jaaa :) HÀr kommer lite gosiga bilder pÄ Pelle frÄn idag.