hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Födelsedagsfest

God morgon! Jag är redan vaken och det är inte för att jag gick och la mig tidigt och är utvilad utan för att jag har sån Träningsvärk i mina ben! Det riktigt kryper i de...! Jag tränade på gymmet igår efter att ha jobbar sex timmar övertid. Det blev ryck, stöt, ryckdrag, utfall med skivstång på bröstet, rodd och rygglyft. Jag kände redan efter första setet led utfall att mitt icke dominanta ben, det vill säga "bakbenet", fick kramp direkt och det var som att en klo riktigt grep tag kring sidan av låret. AJ.

Inte blev återhämtningen bättre av att jag firade min fina lilla vän som har fyllt 25år. Det var först middag och därefter skulle vi alla dra ut på stan. Jag tröttnade någonstans på vägen så jag stack hem och det roliga är att klockan var 03(!!!!) När jag stack hem. Undrar just när de andra var hemma igen! Jag känner mig alldeles för gammal och trött för att vara vaken så sent om det inte är nattjobb där man faktiskt får sova både innan och efter. Hej hej pensionärs Johanna!

Städsöndag

Jag älskar mina söndagar, för söndag betyder rena lakan, nystädad lägenhet och mys med doftljus. Så idag började jag med att rensa sängen från alla tillbehör och låta den luftas u det några timmar. Täcket hänger ute och vädras på balkongen. Linnena tvättas och torkas i solen sedan. Idag bytte jag från sommartäcke till ett supertjockt vintertäcke. Jag sover alltid bättre med det eftersom kroppen blir lugn av att känna tyngd. Konstigt men sant. Efter byte och bördig är det dammsugning och våttorkning, spegelouts om det behövs. Igår kom jag på att städmästarna eller vad programmet nu hette på SVT inte går längre vilket är synd eftersom man alltid fick sjukt bra städtips (jag är 60 år jag vet!). Jag kom på att en tant tipsade om att torka av ytor med ättiksprit eftersom det tar bort fett och gör allting glansigt. Så idag gick jag över alla blanka grejer och de blev ännu blankare, love it!

Myspys!

Heej! Gud vilken härlig dag igen..! Jag har bakat och pysslat med mina blommor som vanligt på lördagar. Hej älskar rutiner. Sen cyklade jag till Anneberg för att ha lite kvalitetstid med min älskade familj. Vi har ätit, borstat alla katter och nu syr vi gardiner och pratar skit haha. Neeeej, den här lördagen blir det inte många knop gjorda.. men presterar man från 04.30 till 19.00 varje dag så måste man få ett litet break då och då. Arbets narkoman jaaa :) Här kommer lite gosiga bilder på Pelle från idag.