hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

New York - Andra dagen

DÄ har Àven dÀr hÀr dagen flugit förbi. Tiden gÄr verkligen fort hÀr i the Big Apple. Jag tog lite sovmorgon idag men banen var ute och sprang imorse (vÀrmer upp inför New York marathon, se bild). Vi stack ner mot Times Square för att kolla upp hur det fungerar med biljetter till dagens Broadway förestÀllningar. Klockan var bara elva och klockan tre pÄ eftermiddagen slÀpper de biljetter för upp till halva priset. Vi kom över biljetter till förestÀllningen "On the Town" för 549SEK. Den var bra men samma sak som alltid, det Àr jag, banane och en miljon pensionÀrer. Inget emot pensionÀrer men ÀndÄ.
 
Innan vi fick tag i biljetterna stack jag till West 19th street för att trÀna pÄ en tyngdlyftarklubb och brÀnna lite av allt semesterfett jag lagt pÄ mig. Det var lite konstigt att inte trÀna i vÄr insvettade lyftarkÀllare i Mosseberg, men det gick ÀndÄ. Blev lite ryck, ryckdrag, press, knÀböj fram, stykrevÀndningar samt mage, ett snabbt pass pÄ 2 timmar. Efter trÀningspasset och en vÀlbehövlig dusch sÄ Äterförenades vi pÄ Times Square och gick mot havet dÀr vi fotade solnedgÄngen. Sen var det bara att skynda sig att köpa snacks till musikalen och sen smuggla in det eftersom man inte fick det. Vi fotade ocksÄ vilket man inte fick. Allt för att ni ska fÄ en inblick i vad vi ser och hör =)
 

Broadway musikal

Nu sitter jag och Banane pÄ Lyric Theatre och ska se musikalen On the Town.  Vi stod i en jÀttekö pÄ Time square för att köpa bra biljetter till halva priset. Nu har vi intagit vÄra sittplatser och vi sitter precis vid orkesterdiket.. . Hmm hur hamnade vi sÄ lÄngt fram..?! 
 

NY första dagen

Vi kom fram dtrax efter lunch igÄr. VÄrt hostell ligger i upper west manhattan. Det var riktigt frÀsht och riktigt syort. Vi började med en uppfrÀshning och dÀrefter direkt ut pÄ stan. Vi gick omkring i Midtown och Ät Àven en sen middag pÄ en stökig pub. Jag tror att jag talar för oss bÄda nÀr jag sÀger att vi var heeeelt slut igÄr. Jag somnade med datorn i knÀt  och hörlurarna i öronen... Idag ska vi lÀngre söderut för att se hur det ser ut i Downtown.