hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

New York - Andra dagen

Då har även där här dagen flugit förbi. Tiden går verkligen fort här i the Big Apple. Jag tog lite sovmorgon idag men banen var ute och sprang imorse (värmer upp inför New York marathon, se bild). Vi stack ner mot Times Square för att kolla upp hur det fungerar med biljetter till dagens Broadway föreställningar. Klockan var bara elva och klockan tre på eftermiddagen släpper de biljetter för upp till halva priset. Vi kom över biljetter till föreställningen "On the Town" för 549SEK. Den var bra men samma sak som alltid, det är jag, banane och en miljon pensionärer. Inget emot pensionärer men ändå.
 
Innan vi fick tag i biljetterna stack jag till West 19th street för att träna på en tyngdlyftarklubb och bränna lite av allt semesterfett jag lagt på mig. Det var lite konstigt att inte träna i vår insvettade lyftarkällare i Mosseberg, men det gick ändå. Blev lite ryck, ryckdrag, press, knäböj fram, stykrevändningar samt mage, ett snabbt pass på 2 timmar. Efter träningspasset och en välbehövlig dusch så återförenades vi på Times Square och gick mot havet där vi fotade solnedgången. Sen var det bara att skynda sig att köpa snacks till musikalen och sen smuggla in det eftersom man inte fick det. Vi fotade också vilket man inte fick. Allt för att ni ska få en inblick i vad vi ser och hör =)
 

Broadway musikal

Nu sitter jag och Banane på Lyric Theatre och ska se musikalen On the Town.  Vi stod i en jättekö på Time square för att köpa bra biljetter till halva priset. Nu har vi intagit våra sittplatser och vi sitter precis vid orkesterdiket.. . Hmm hur hamnade vi så långt fram..?! 
 

NY första dagen

Vi kom fram dtrax efter lunch igår. Vårt hostell ligger i upper west manhattan. Det var riktigt fräsht och riktigt syort. Vi började med en uppfräshning och därefter direkt ut på stan. Vi gick omkring i Midtown och åt även en sen middag på en stökig pub. Jag tror att jag talar för oss båda när jag säger att vi var heeeelt slut igår. Jag somnade med datorn i knät  och hörlurarna i öronen... Idag ska vi längre söderut för att se hur det ser ut i Downtown.