hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Årets sista trĂ€ningspass

DÄ verkar det som att jag har avverkat Ärets sista trÀningspass. Det var lÀtt och kroppen kÀndes bra! 
Jag gjorde styrkeryck treor pÄ 35kg och tvÄor pÄ 40kg. LÀtt som en plÀtt! DÀrefter knÀböj fram 65kg treor i tre set. OcksÄ lÀtt! RÄpress upp till 95% av max var ocksÄ busenkelt. Jag lade (som vanligt) till tvÄ övningar: stöt bakom nacke och ryckmark. Stötar a har jag aldrig gjort frÄn nacke sÄ jag kÀnde mig för lite grann pÄ 45kg och 50kg. Easy! Ryckmark gjorde jag 5x5 pÄ 50kg för att inte riva upp min skada i hamstring allt för mycket men ÀndÄ fÄ till lite styrketrÀning för alla muskler som Àr med i rycken. 
Min klovning idag Àr helt underbar, hade abtagligen blivit straffad för den om nÄgon pÄ klubben hade varit dÀr... tur att jag var ensam pÄ trÀningen idag!
Varför hÀnger det galgar frÄn Lillhagen i vÄr klubblokal?! 

Skador

GOD MORGON! 
Till och med jag Àr vaken sÄhÀr tidigt. Den hÀr snön fÄr mig att vilja gÄ i ide.... Allt i kroppen gör ont sÄfort det blir sÄhÀr kallt. Jag har kÀnningar lite hÀr och dÀr och nÀr det Àr kallt gör kÀnningarna ont under trÀning. Hade det dÀremot varit sommar nu sÄ hade jag inte kÀnnt av detta alls eftersom vÀrmen gör sÄ mycket. Jag Àr inget jÀttestort fan av att vÀrma upp heller sÄ kan ju vara det att jag aldrig Àr tillrÀckligt varm nÀr jag börjar trÀna ocksÄ.
En annan sak som jag har tĂ€nkt pĂ„ Ă€r min rygg. Min trĂ€nare frĂ„gade mig om jag har nĂ„gra ryggproblem och dĂ„ fick jag faktiskt svara ja, det har jag, Ă€ven om det inte Ă€r sĂ„ mycket till rygg att ha ont i (den Ă€r vĂ€ldigt kort!). MEN dĂ„ kom jag pĂ„ det att jag alltid har haft en bra rygg fram tills i somras dĂ„ jag slutade med hĂ€starna dĂ„ fick jag ischias och ont i mina fascettleder och allt möjligt. Jag har fortfarande ischias till och frĂ„n och jag Ă€r helt övertygad om att det beror pĂ„ att jag trĂ€nar för lite (stabiliserande som vid ridning t.ex.). Även den konstanta belastningen pĂ„ kroppen som det innebĂ€r att ha hĂ€st tror jag Ă€r nyttig för du fĂ„r en grundstark och frisk kropp. Vi Ă€r gjorda för belastning sĂ„ Ă€r det bara. Med det sagt mĂ„ste jag börja röra pĂ„ mig!
 

TrÄkiga ledighet

Är det verkligen bara jag som ogillar ledigheten? Imorse nĂ€r jag vaknade första gĂ„ngen vid 06.00 sĂ„ tĂ€nkte jag "om jag hade haft en hĂ€st nu hade jag haft en anledning att gĂ„ upp". Men jag har ingen hĂ€st alltsĂ„ rullade jag runt halvt sovandes, halvt vaken tills klockan blev 12.
Jag har bĂ„de shoppat pĂ„ stan och online idag. Blev Ă€ntligen klar med en fotobok som jag gjort via Önskefoto pĂ„ nĂ€tet dĂ€r en hel del av bilderna frĂ„n USA fick ta plats. Ska bli kul att fĂ„ den i handen sen! Mer dĂ„? Försöker trĂ€ffa vĂ€nnerna nu nĂ€r jag Ă€r ledig mot min vilja och göra klart saker som jag inte hinner annars (vad det nu kan vara..???) IgĂ„r var International friend pĂ„ besök, sĂ„ trevligt!