hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Förkrossad

Med tanke pÄ vad jag skrev angÄende det hÀr med att rÀkna ner tills man fÄr trÀffa sin Àlskling... NÀr jag stod vid gaten igÄr sÄ började det surras om instÀllt plan, tekniska fel, ombokning. Jag fick sms om att min flight Àr instÀlld. Det blir ingen resa till Riga. 5 min frÄn att mitt hjÀrta lyfter med sitt plan frÄn Berlin till Riga meddelar jag honom att det Àr oklart vad som hÀnder. FrÄgar varenda person pÄ hela stÀllet, vad hÀnder nu? Det gÄr flera andra flyg till Arlanda dÀr mellanlandkingen sker. Ja, men det Àr olika aktörer... jag betalar bara jag fÄr Äka nu. Nej. Det var nattsvart. Jag hÀnvisas till SAS servicedesk. De har en ny flygbijett till mig imorgon, framme 10.45. En hel natt och dag som gÄr förlorad av vÄr dyrbara tid tillsammans. Min bil stÄr pÄ lÄngtidsparkeringen, jag har druckit en öl. TÄrarna börjar rinna. Tjejen Àr vÀldigt vÀnlig. Hon fixar rum pÄ hotellet fixar middag och frukost och ger mig alla uppgifter jag behöver för att krÀva ersÀttning. PÄ hotellet fortsÀtter tÄrarna att sippra nerför kinderna. Killen i lobbyn försöker pÄ alla sÀtt hjÀlpa till. Hur Àr det? DÄ blir det Ànnu vÀrre. TÀnk att sÄ "fÄ" timmar kan betyda sÄ mycket nÀr man ses sÄ sÀllan som vi faktiskt gör. Jag tackar och gÄr grÄtandes till rummet. Ett par samtal med min kille i Riga och vi lyckas fÄ in honom pÄ hotellet som jag bokat och de hjÀlper honom att boka taxi för att möte mig pÄ flygplatsen imorgon. Det kÀnns bÀttre och jag försökte verkligen sova och det var absolut inget fel pÄ stÀllet men med mensvÀrk frÄn helvetet rullade jag runt och kollade klockan hela natten. 04.00 ringde alarmet och det var bara att badda det svullna ansiktet och gömma med make-up. En snabb hotellfrukost innan jag nu i skrivande stund sitter vid gaten med vÀskan full av tamponger. Glad pÄsk allihop!

Hemma bÀst men att resa Àr kul

SĂ„ jag drar ivĂ€g pĂ„ nĂ€sta resa redan nu. Hihi nĂ€r alla klĂ€der var rena och ihopvikta sĂ„ började jag lĂ€gga över i min weekendvĂ€ska inför min pĂ„skhelg som spenderas tillsammans med mitt allra finaste hjĂ€rta <3. Vi Ă„ker till Riga. Visste ni förövrigt att det var enda stĂ€llet vi kunde flyga till/frĂ„n pĂ„ nĂ€stan exakt samma tider och till ett nĂ„gorlunda rimligt pris? I Thailand första dagen mötte jag ett par som ocksĂ„ har lĂ„ngdistansförhĂ„llande. Han bor i Sri Lanka och hon bor i Österrike. De gör samma sak som vi. Ses i olika stĂ€der. Respekt Ă„t alla som kĂ€mpat dĂ€r ute! Jag har rĂ€knat ner dagarna Ă€nda sedan jag Ă„kte ifrĂ„n Tyskland den 9mars. Nu rĂ€knar jag timmar...

Torsdag

DĂ„ Ă€r det dags för nĂ€sta fullspĂ€ckade dag innan det Ă€r dags för en lĂ„nghelg med ledigt. Älskar vĂ„ren och alla dess trevliga avbrott med röda dagar. Förra Ă„ret var det extremt frustrerande eftersom jag ville arbeta men iĂ„r njuter jag. IgĂ„r hade jag tvĂ„ personer hĂ€r som tillsammans driver en firma. Den ena personen var avskyvĂ€rd och den andra var sĂ„ sympatisk. Jag valde att försöka ta den sympatiske Ă„t sidan för att verkligen diskutera lösningar och inte bara vad den avskyvĂ€rd kan tjĂ€na mest pĂ„. NĂ€stan sĂ„ jag hade lustigt att frĂ„ga honom om han skulle vilja göra detta svart Ă„t sidan för mig. Men det gjorde jag sĂ„klart inte. HĂ€r skall vi se till att folk fĂ„r sina pensioner. Anyway. Det mynnade ut i att den avskyvĂ€rd ville att JAG skulle mĂ€ta upp allting och speca exakt vad jag vill ha. Jag har förklarat att det Ă€r ni som Ă€r proffs och jag behöver förslag och smarta lösningar. Men eftersom jag Ă€r envis som en get och mötet pĂ„ Göteborgs Universitet blev instĂ€llt igĂ„r sĂ„ började jag mĂ€ta. Och mĂ€ta. Och googla. Och rĂ€kna. HĂ€r Ă€r en liten del av de PowerPoint presentation jag satte ihop och skickade ivĂ€g till de. Ha! KĂ€nn pĂ„ den din jĂ€vla gubbe!