hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Helgen v 21

Hej!
 
Den hĂ€r har varit en underbar vecka pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt. MĂ„ndag-torsdag var bara perfekt med vĂ€nner, sol och mat ❀
Fredag innehöll utbildning, Frölunda torg och kalas hos min fina morfar, numera 84Är gammal. Direkt dÀrefter Äkte jag till International friend i sin nya lÀgenhet. Det bjöds pÄ vin och hemmagjord pesto. SÄ gott!
 
PÄ lördag var det dags att tagga till eftersom det var andralÄnggatansdag. Jag Ä min newfound homie stack dit och dagen kantades av sol, musik och spontandans. Vi var bjudna pÄ Chark-night (ost och köttkvÀll) och det bjöds inte bara pÄ mat utan Àven lek. VÀldigt roligt! Efter detta vÀntade efterfest pÄ Kajskjul 8. Jag var vid det hÀr laget sÄ trött att jag somnade stÄende. Parham spelade och innan dess Àven Marcus Price. Det var kul att se lite nytt men det var sÄ oerhört hÀrligt att komma hem till sin renbÀddade sÀng. 
 
Idag har jag bara myst och njutit av en underbar vecka, har precis gratulerat mamma pÄ hennes dag. Hon bjöd pÄ god mat och jag kan knappt röra mig sÄ mÀtt jag Àr!
 

Zzzöndag

 
Ser ni vem jag var ute med i fredags? Nicki Minaj! Jag och min nyfunna vÀn gick ut för att lyssna pÄ lite najs musik och vad passar bÀttre Àn Hiphop friday pÄ nef? Innan dess var vi pÄ Tacos & Tequila. Vi Ät tacomix som var riktigt god men tror dessvÀrre att det var anledningen till att jag inte kunde sova den natten, hade sÄ ont i magen sÄ jag visste inte vart jag skulle ta vÀgen.
 
IgĂ„r vaknade jag klockan 17.... oj, vad hĂ€nde dĂ€r. Sixx var hĂ€r och vi Ă„t middag och pratade om livet. Alltid lika trevligt att fĂ„ prata med en likasinnad ❀ Nu Ă€r det ett dags att strukturera upp lite grejer inför nĂ€sta vecka och sen stĂ€drace och trĂ€ning!
Lite visdomsord
 

Soldyrkare

Jag Àlskar sol, ser jag att solen lyser nÀr jag vaknar och jag egentligen har tÀnk att sova lÀngre sÄ gÄr jag upp i alla fall. Min balkong Àr dessutom platsen att vara pÄ soliga dagar. Det Àr sol frÄn 10 till 20 och Àr jag ledig sÄ hittar ni mig dÀr. 
Idag Àr Ànnu en ledig dag och jag fick panik nÀr jag sÄg att solen Àr hÀr för att sÀtta lite frÀknar pÄ bleka ansikten. Jag har faktiskt blivit riktigt brun frÄn förra veckan dÄ vi hade nÀsta  en hel vecka med kanonvÀder. Nu gÀller det bara att det vÀdret fÄr hÄlla i sig! Jag har avverkat lite jobb och nu skall jag strax ut pÄ en motionsrunda och sedan mÄste jag verkligen ha dla nya galgar till alla nya plagg och Àven mer porslin... hatar nÀr kopparna alltid tar slut sÄ fÄr man laga nÄgon annan frukost Àn man först hade tÀnkt sig... typ som idag. Ha en fin dag!