hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Helgen v 21

Hej!
 
Den här har varit en underbar vecka på många sätt. Måndag-torsdag var bara perfekt med vänner, sol och mat ❤
Fredag innehöll utbildning, Frölunda torg och kalas hos min fina morfar, numera 84år gammal. Direkt därefter åkte jag till International friend i sin nya lägenhet. Det bjöds på vin och hemmagjord pesto. Så gott!
 
På lördag var det dags att tagga till eftersom det var andralånggatansdag. Jag å min newfound homie stack dit och dagen kantades av sol, musik och spontandans. Vi var bjudna på Chark-night (ost och köttkväll) och det bjöds inte bara på mat utan även lek. Väldigt roligt! Efter detta väntade efterfest på Kajskjul 8. Jag var vid det här laget så trött att jag somnade stående. Parham spelade och innan dess även Marcus Price. Det var kul att se lite nytt men det var så oerhört härligt att komma hem till sin renbäddade säng. 
 
Idag har jag bara myst och njutit av en underbar vecka, har precis gratulerat mamma på hennes dag. Hon bjöd på god mat och jag kan knappt röra mig så mätt jag är!
 

Zzzöndag

 
Ser ni vem jag var ute med i fredags? Nicki Minaj! Jag och min nyfunna vän gick ut för att lyssna på lite najs musik och vad passar bättre än Hiphop friday på nef? Innan dess var vi på Tacos & Tequila. Vi åt tacomix som var riktigt god men tror dessvärre att det var anledningen till att jag inte kunde sova den natten, hade så ont i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
 
Igår vaknade jag klockan 17.... oj, vad hände där. Sixx var här och vi åt middag och pratade om livet. Alltid lika trevligt att få prata med en likasinnad ❤ Nu är det ett dags att strukturera upp lite grejer inför nästa vecka och sen städrace och träning!
Lite visdomsord
 

Soldyrkare

Jag älskar sol, ser jag att solen lyser när jag vaknar och jag egentligen har tänk att sova längre så går jag upp i alla fall. Min balkong är dessutom platsen att vara på soliga dagar. Det är sol från 10 till 20 och är jag ledig så hittar ni mig där. 
Idag är ännu en ledig dag och jag fick panik när jag såg att solen är här för att sätta lite fräknar på bleka ansikten. Jag har faktiskt blivit riktigt brun från förra veckan då vi hade nästa  en hel vecka med kanonväder. Nu gäller det bara att det vädret får hålla i sig! Jag har avverkat lite jobb och nu skall jag strax ut på en motionsrunda och sedan måste jag verkligen ha dla nya galgar till alla nya plagg och även mer porslin... hatar när kopparna alltid tar slut så får man laga någon annan frukost än man först hade tänkt sig... typ som idag. Ha en fin dag!