hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

New day new possibilities

Måste säga att jag börjar komma in i min nya roll. Har märkt att jag behöver bete mig ganska annorlunda i form av mindre snack, mer tydlighet och prioritera tiden till max. Mina dagar går verkligen inte ihop eftersom vi är i en fas där det finns extremt mycket att göra. Så man får göra det bästa av det. Jag ser det som en utmaning att hinna med allting på dagarna. Jag menar sen när belastningen minskar då kommer jag kunna känna fan vad tråkigt det händer ingenting eftersom jag vant mig vid smäckfulla dagar.

Lakan skall inte vara rullade

De skall vara vikta! Och varför tänker jag på det då? Ingen aning, bara en tanke som slog mig när jag bäddade rent idag. Vem får för sig att rulla ihop sina rena, släta lakan? Det är ungefär som att knä in sina kläder i garderoben istället för att hänga de på galgar. Jaja! Jag sov 17h mellan fredag och lördag. Arbetsbelastningen har ökat drastiskt och jag är glad om jag hinner äta och dricka lite vatten någon gång under dagen. Klart jag är trött och jag ser ljuset i slutet av tunneln absolut, det är nu jag har chansen att sätta prägeln för ett par år framöver. Därför biter jag ihop och kämpar mig framåt step by step. Mitt jobb är fortfarande fantastiskt roligt och jag älskar det! Så roligt att jag jobbar lite på helgerna också ha ha! Jag jobbar ikapp lite grann och alla kommenterar det, ja men hellre en timma om dagen med planering och förberedelser än att börja veckan i ett totalt kaos! Så det så. Jag startade veckan med ett mentor möte och därefter har veckan flugit fram. Jag har en väldigt tydlig karriärsplan framför mig och nu återstår lite ansökningar och underskrifter sen är jag på skeppet som går mot mitt stora mål.

Andra veckan

Jag hittade precis två shettishingstar på Facebook! Kanske man skulle adoptera dem! Jaha, hur är läget då? Ganska mätt och relativt nöjd med andra jobbveckan på året. Jag tog över allt personalansvar denna vecka och jäklar, mycket skall man lära sig! Människor är verkligen roliga men så jäkla jobbiga också! Välkommen till livet som linjechef. Hatad av alla haha! Personalen klagar och chefen klagar och där står du i mitten och skall försöka göra ett bra jobb. Stor utmaning! Bokade in ett mentor möte för att få lite guidelines nu i början när jag vill reda ut hela härvan på en gång men dagarna räcker inte till så jag jobbar kvällar och helgerna också! Jag har faktiskt varit social den här veckan också. Hade finbesök i onsdags i form av Banane och hennes massagebänk. Väldigt trevligt och dessutom lyxigt att få massage bara sådär! I fredags hade jag också besök, låg å skrattade halva natten. I lördags var jag iväg och blev bjuden på finmiddag med några glas vin. Det var inte sämre av att vakna med solen i ögonen. Fullkomligt fick panik på att hålla mig inne när vädret var så fint så eftersom mitt sällskap vägrade gå ut så stack jag själv till slottskogen för en riktigt solig och fin promenad innan jobbet. Jobbade bara tre timmar. Men tre timmar är väldigt mycket och det är oerhört lyxigt att kunna sitta ner ihop med sin kollega i tre timmar utan ett enda samtal eller folk som klampar in på kontoret och ställer massa frågor. Nu har jag däckat i soffan med "Bli rik på aktieutdelning"-boken.