hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

New day new possibilities

MÄste sÀga att jag börjar komma in i min nya roll. Har mÀrkt att jag behöver bete mig ganska annorlunda i form av mindre snack, mer tydlighet och prioritera tiden till max. Mina dagar gÄr verkligen inte ihop eftersom vi Àr i en fas dÀr det finns extremt mycket att göra. SÄ man fÄr göra det bÀsta av det. Jag ser det som en utmaning att hinna med allting pÄ dagarna. Jag menar sen nÀr belastningen minskar dÄ kommer jag kunna kÀnna fan vad trÄkigt det hÀnder ingenting eftersom jag vant mig vid smÀckfulla dagar.

Lakan skall inte vara rullade

De skall vara vikta! Och varför tÀnker jag pÄ det dÄ? Ingen aning, bara en tanke som slog mig nÀr jag bÀddade rent idag. Vem fÄr för sig att rulla ihop sina rena, slÀta lakan? Det Àr ungefÀr som att knÀ in sina klÀder i garderoben istÀllet för att hÀnga de pÄ galgar. Jaja! Jag sov 17h mellan fredag och lördag. Arbetsbelastningen har ökat drastiskt och jag Àr glad om jag hinner Àta och dricka lite vatten nÄgon gÄng under dagen. Klart jag Àr trött och jag ser ljuset i slutet av tunneln absolut, det Àr nu jag har chansen att sÀtta prÀgeln för ett par Är framöver. DÀrför biter jag ihop och kÀmpar mig framÄt step by step. Mitt jobb Àr fortfarande fantastiskt roligt och jag Àlskar det! SÄ roligt att jag jobbar lite pÄ helgerna ocksÄ ha ha! Jag jobbar ikapp lite grann och alla kommenterar det, ja men hellre en timma om dagen med planering och förberedelser Àn att börja veckan i ett totalt kaos! SÄ det sÄ. Jag startade veckan med ett mentor möte och dÀrefter har veckan flugit fram. Jag har en vÀldigt tydlig karriÀrsplan framför mig och nu ÄterstÄr lite ansökningar och underskrifter sen Àr jag pÄ skeppet som gÄr mot mitt stora mÄl.

Andra veckan

Jag hittade precis tvÄ shettishingstar pÄ Facebook! Kanske man skulle adoptera dem! Jaha, hur Àr lÀget dÄ? Ganska mÀtt och relativt nöjd med andra jobbveckan pÄ Äret. Jag tog över allt personalansvar denna vecka och jÀklar, mycket skall man lÀra sig! MÀnniskor Àr verkligen roliga men sÄ jÀkla jobbiga ocksÄ! VÀlkommen till livet som linjechef. Hatad av alla haha! Personalen klagar och chefen klagar och dÀr stÄr du i mitten och skall försöka göra ett bra jobb. Stor utmaning! Bokade in ett mentor möte för att fÄ lite guidelines nu i början nÀr jag vill reda ut hela hÀrvan pÄ en gÄng men dagarna rÀcker inte till sÄ jag jobbar kvÀllar och helgerna ocksÄ! Jag har faktiskt varit social den hÀr veckan ocksÄ. Hade finbesök i onsdags i form av Banane och hennes massagebÀnk. VÀldigt trevligt och dessutom lyxigt att fÄ massage bara sÄdÀr! I fredags hade jag ocksÄ besök, lÄg Ä skrattade halva natten. I lördags var jag ivÀg och blev bjuden pÄ finmiddag med nÄgra glas vin. Det var inte sÀmre av att vakna med solen i ögonen. Fullkomligt fick panik pÄ att hÄlla mig inne nÀr vÀdret var sÄ fint sÄ eftersom mitt sÀllskap vÀgrade gÄ ut sÄ stack jag sjÀlv till slottskogen för en riktigt solig och fin promenad innan jobbet. Jobbade bara tre timmar. Men tre timmar Àr vÀldigt mycket och det Àr oerhört lyxigt att kunna sitta ner ihop med sin kollega i tre timmar utan ett enda samtal eller folk som klampar in pÄ kontoret och stÀller massa frÄgor. Nu har jag dÀckat i soffan med "Bli rik pÄ aktieutdelning"-boken.