hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Tragisk mÄndag

Hur börjar mÄndagen? Med att en av mina kollegor omkommer i en olycka. SÄ fruktansvÀrt och sÄ lÀskigt nÀr döden kommer sÄ nÀra inpÄ. Ta hand om er dÀr ute!

Andra jobbveckan

Hej! Söndag förmiddag och jag har dragit igÄng storstÀdning 2.0. Jag HATAR verkligen kÀnslan av att sakerna i mitt hem Àr lite talliga, golven Àr dammiga och vad som gömmer sig bakom soffan vill jag inte ens veta... Fönstren har blivit höstsmutsiga av allt regn ocksÄ. Skall göra dem skinande idag! TÀnkte ocksÄ hinna med en promenad och gym.... vi fÄr se! Hela veckan har det varit OS hoppning, Sverige som lag gick det inte sÄ bra för, sjÀtteplats men dÀremot Peder Fredriksson hade mÄlet klart för sig och red nolla i alla (!) OmgÄngar och tog hem silvret efter en snabb omhoppning. Hur hÀftigt Àr inte det?! Jag var tvungen att gÄ hem tidigare frÄn jobbet flera dagar bara för att hinna se svenskarna hoppa haha! Det har varit fantastiskt soligt ocksÄ och jag har inte varit den som inte utnyttjat detta. I mÄndags badade jag i havet, tisdag, onsdag solade jag mig brun pÄ balkongen, torsdag var det middags och sangria hÀng men International friend och fredag kulturkalaset i strÄlande solsken. IgÄr var det mys hemma hos mina förÀldrar och Axl var med pÄ ett hörn. SÄ den hÀr veckan har gÄtt lika fort den, hÀrligt men jag kÀnner hur jag behöver fÄ lite rent och snyggt hÀr innan jag startar nÀsta vecka.

Första veckan avklarad

Goddag! Jag har precis Ă€tit frukost med mina egna jordgubbar till. Önskar att jag om tio Ă€r kan göra en frukost dĂ€r allting i grönsaks/fruktvĂ€g Ă€r egenodlat, dröm! Hur som helst var det vĂ€ldigt svĂ„rt att gĂ„ upp idag. I mĂ„ndags ringde klockan 06.00 tisdag 05.30 och sen har det minskat för varje dag tills jag Ă€r tillbaka till normala 04.40 och stĂ„r redo pĂ„ fabriksgolvet 06.00 iförd arbetsklĂ€der. 
Jag har inte bara gĂ„tt upp tidigt, jag har kommit hem sent ocksĂ„. LĂ€ngsta dagen var 21.30 och igĂ„r,  fredagskvĂ€ll kom jag ifrĂ„n strax innan 19.00.... LĂ„nga dagar men jag vet hur viktigt detta arbetet innan produktiinsstart Ă€r sĂ„ jag hjĂ€lper gĂ€rna till. Dessutom Ă€lskar jag mitt jobb och alla mĂ€nniskor som jag trĂ€ffar dĂ€r. Överdriver nog inte ens en smula om jag pratar med över 100 personer varje dag..! 
Men livet Ă€r ju inte bara jobb eller hur.... det finns ju utejympa ocksĂ„! Jag har varit pĂ„ tvĂ„ pass denna vecka och tvĂ„ förra. Älskar att stĂ„ dĂ€r och hoppa i ösregn eller ligga i somrigt grĂ€s i solen underavslappningslĂ„ten pĂ„ slutet av passet. Som jag skrev i mina 100 mĂ„l sĂ„ Ă€r just att bli jympaledare pĂ„ Friskis och Svettis ett. Jag har redan instruerat och hĂ„llit i gympass pĂ„ Friskis redan men att bara hĂ„lla pĂ„ med jympa Ă€r nĂ„gonting jag kommer att göra inom ett Ă„r tror jag. Annars blir det lĂ€ngre fram i tiden. Jag och newfound homie har bokat dagsspa imorgon och det behövs efter den hĂ€r rivstarten av hösten haha. Helt slut! Innan jag Ă„ker till Arken Hotell och Art garden tĂ€nkte jag gĂ„ pĂ„ afro dans utomhus och idag blir det ett lyftarpass, jag vill verkligen fĂ„ min kropp att mĂ„ sĂ„ bra den bara kan! Har lite dĂ„ligt samvete för vĂ„rens 3h sömn varje natt och mer öl Ă€n trĂ€ning samt en hel del god mat ute pĂ„ restaurang... Dags att starta dagen!