hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Punkt

Städmaratonet varade från söndag förmiddag till tisdag kväll. Då snackar vi non stop städning och tvättning. Jag har rengjort varenda litet filter. Tagit Tröd på varenda list (och en del av väggarna, blev inte så bra). Varenda gardin är tvättat och nystruken. Förstår ni känslan att komma hem till det?! Knappt man vågar ta i grejerna så fint är det. Passade dessutom på att packa ihop alla julsaker så nu känns lägenheten luftig och minimalistisk igen. Love it!
slängde hur mkt gammal mat som helst! Sjukt att man har så mkt skräp hemma!

Julafton

Det var den julafton. Jag vaknade upp 10.30 och fick känslan av att jag hade missat hela julafton. För mkn del är det en nattsömn så är julafton över (mitt rekord är att sova ett dygn). Men skyndade mig upp och drog igång tvättmaskinen. Jäklar vad jag skall tvätta den här lediga veckan. Skall bannimej tvätta allt, gardiner, lakan, linnelådorna, soffkuddarna allt! Vill ha känslan av nyinflyttad! Just nu känns det som att jag bor i en gammal grotta. Anyways, åkte till mina föräldrar för att öppna paketen som vi köpt till varandra. Min familj är för snäll!!! De vet att jag älskar Lexington och alla paket utom ett var därifrån! Det sista var en robotdammsugare! Asså!! Efter detta åkte vi till farbror för att äta julmat och spela julklappsspelet. Jag fick ännu mer Lexington! 😍 Min kusin och jag har dessutom planerat hela sommaren i Kroatien. Så Nice! Just nu ser 2017 ut att bli såhär: Våren - NYC Sommaren - Kroatien Vintern - Vietnam

Julledigt

Jag har gått in i min julledighet och det gjorde jag på bästa sätt: med bästa arbetskollegorna! Vi möttes upp på en aw och det slutade i ett riktigt kalas! Gissa om jag är trött idag. Har ont i halsen eftersom halva kvällen bestod av grötig danska haha! Bakfyllan hängde i ändå till på kvällskvisten idag, dagen innan julafton. Vi hade första julfirandet idag hos mina föräldrar med halva släkten och det var jättemysigt. Synd att jag var för bakis för att ens orka äta tillräckligt och delta i alla samtal. Ibland är det faktiskt skönt att bara befinna sig i ett sammanhang där man kan insupa den stämning och allt som händer där utan att behöva vara huvudpersonen själv. Förstår ni hur jag menar?