hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Punkt

StÀdmaratonet varade frÄn söndag förmiddag till tisdag kvÀll. DÄ snackar vi non stop stÀdning och tvÀttning. Jag har rengjort varenda litet filter. Tagit Tröd pÄ varenda list (och en del av vÀggarna, blev inte sÄ bra). Varenda gardin Àr tvÀttat och nystruken. FörstÄr ni kÀnslan att komma hem till det?! Knappt man vÄgar ta i grejerna sÄ fint Àr det. Passade dessutom pÄ att packa ihop alla julsaker sÄ nu kÀnns lÀgenheten luftig och minimalistisk igen. Love it!
slÀngde hur mkt gammal mat som helst! Sjukt att man har sÄ mkt skrÀp hemma!

Julafton

Det var den julafton. Jag vaknade upp 10.30 och fick kĂ€nslan av att jag hade missat hela julafton. För mkn del Ă€r det en nattsömn sĂ„ Ă€r julafton över (mitt rekord Ă€r att sova ett dygn). Men skyndade mig upp och drog igĂ„ng tvĂ€ttmaskinen. JĂ€klar vad jag skall tvĂ€tta den hĂ€r lediga veckan. Skall bannimej tvĂ€tta allt, gardiner, lakan, linnelĂ„dorna, soffkuddarna allt! Vill ha kĂ€nslan av nyinflyttad! Just nu kĂ€nns det som att jag bor i en gammal grotta. Anyways, Ă„kte till mina förĂ€ldrar för att öppna paketen som vi köpt till varandra. Min familj Ă€r för snĂ€ll!!! De vet att jag Ă€lskar Lexington och alla paket utom ett var dĂ€rifrĂ„n! Det sista var en robotdammsugare! AssĂ„!! Efter detta Ă„kte vi till farbror för att Ă€ta julmat och spela julklappsspelet. Jag fick Ă€nnu mer Lexington! 😍 Min kusin och jag har dessutom planerat hela sommaren i Kroatien. SĂ„ Nice! Just nu ser 2017 ut att bli sĂ„hĂ€r: VĂ„ren - NYC Sommaren - Kroatien Vintern - Vietnam

Julledigt

Jag har gÄtt in i min julledighet och det gjorde jag pÄ bÀsta sÀtt: med bÀsta arbetskollegorna! Vi möttes upp pÄ en aw och det slutade i ett riktigt kalas! Gissa om jag Àr trött idag. Har ont i halsen eftersom halva kvÀllen bestod av grötig danska haha! Bakfyllan hÀngde i ÀndÄ till pÄ kvÀllskvisten idag, dagen innan julafton. Vi hade första julfirandet idag hos mina förÀldrar med halva slÀkten och det var jÀttemysigt. Synd att jag var för bakis för att ens orka Àta tillrÀckligt och delta i alla samtal. Ibland Àr det faktiskt skönt att bara befinna sig i ett sammanhang dÀr man kan insupa den stÀmning och allt som hÀnder dÀr utan att behöva vara huvudpersonen sjÀlv. FörstÄr ni hur jag menar?