hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Lillördag

God morgon! Jag har inte ens vaknat Ànnu och vad har hÀnt med den fartfyllda Johanna?! IgÄr sov jag till 12 och hann typ bara laga mat innan jag skulle till jobbet och just nu kÀnns kroppen sÄ tung sÄ att jag inte alls kommer att komma upp ur sÀngen över huvudtaget. 
LÀngtar till pÄ lördag dÄ Àr det tyngdlyftning DM men det Àr inte sjÀlva tÀvlingen jag ser fram emot utan att jag Àntligen ska fÄ Àta mina belgiska praliner som jag fick i mÄndags! Jag bantar nÀmligen inför lördagens tÀvling.... :( 
 

Äntligen söndag!

Ännu en lĂ„ng vecka har passerat och vad har hĂ€nt och inte hĂ€nt. SĂ„ fort jag vaknar en ny dag sĂ„ har jag glömt av gĂ„rdagen, det gĂ€ller att blicka framĂ„t förstĂ„r ni! 
IgÄr svÀngde jag förbi Stall NorrgÄerden efter jobbet och passade pÄ att tvÀtta bilen. En fÄgel hade bajsat ner förarrutan och det kÀndes lite förnedrande att Äka runt med en stor blaffa dÀr. Nu Àr bettan ren och fin sÄ no worries needed. NÀr jag tvÀttat klart ser jag att Pelle Svanslös ligger och gungar och var tvungen att fota lite. NÀr jag efter en stund gÄtt över till att fota Bonnie istÀllet sÄ traskar hon ivÀg och lÀgger sig ovanpÄ mig istÀllet, hon tröttnade visst? Sist nÀr jag skulle hem sÄ hör jag att det prasslar i bagaget och vem skuttar fram om inte Pelle! Han fick panik, han vet vÀl hur liten min lÀgenhet Àr i jÀmförelse med mamma och pappas gÄrd... 
 

Roadtrip

Idag vÀcktes jag av min bestie som ville Äka pÄ Àventyr. Vi tog min bil och Äkte hela vÀgen till AlingsÄs, en fin liten stad. Vi Ät pÄ nÄgot café och jag tog lasange med thaikryddor i, gott och lite starkt! NÀr vi ÀndÄ var i trakterna passade vi pÄ att utforska slottet som ligger dÀr vid vattnet. Fanns dessutom massa roliga fÄr och ankor som vi skrattade Ät nÀr dom skulle fÄ mat eftersom alla blev tokiga och galopperade ivÀg samtidigt som de bÀÀade. Inte lika roligt att lÀsa det förstÄr jag men de dÀr fÄren lÀt som mÀnniskor!