hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Lillördag

God morgon! Jag har inte ens vaknat ännu och vad har hänt med den fartfyllda Johanna?! Igår sov jag till 12 och hann typ bara laga mat innan jag skulle till jobbet och just nu känns kroppen så tung så att jag inte alls kommer att komma upp ur sängen över huvudtaget. 
Längtar till på lördag då är det tyngdlyftning DM men det är inte själva tävlingen jag ser fram emot utan att jag äntligen ska få äta mina belgiska praliner som jag fick i måndags! Jag bantar nämligen inför lördagens tävling.... :( 
 

Äntligen söndag!

Ännu en lång vecka har passerat och vad har hänt och inte hänt. Så fort jag vaknar en ny dag så har jag glömt av gårdagen, det gäller att blicka framåt förstår ni! 
Igår svängde jag förbi Stall Norrgåerden efter jobbet och passade på att tvätta bilen. En fågel hade bajsat ner förarrutan och det kändes lite förnedrande att åka runt med en stor blaffa där. Nu är bettan ren och fin så no worries needed. När jag tvättat klart ser jag att Pelle Svanslös ligger och gungar och var tvungen att fota lite. När jag efter en stund gått över till att fota Bonnie istället så traskar hon iväg och lägger sig ovanpå mig istället, hon tröttnade visst? Sist när jag skulle hem så hör jag att det prasslar i bagaget och vem skuttar fram om inte Pelle! Han fick panik, han vet väl hur liten min lägenhet är i jämförelse med mamma och pappas gård... 
 

Roadtrip

Idag väcktes jag av min bestie som ville åka på äventyr. Vi tog min bil och åkte hela vägen till Alingsås, en fin liten stad. Vi åt på något café och jag tog lasange med thaikryddor i, gott och lite starkt! När vi ändå var i trakterna passade vi på att utforska slottet som ligger där vid vattnet. Fanns dessutom massa roliga får och ankor som vi skrattade åt när dom skulle få mat eftersom alla blev tokiga och galopperade iväg samtidigt som de bääade. Inte lika roligt att läsa det förstår jag men de där fåren lät som människor!