hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Tillbaka pÄ jobbet

Nu Ă€r jag inne pĂ„ min andra arbetsvecka efter tre mĂ„naders förĂ€ldraledighet. LĂ„ng undrar varför jag Ă€r tillbaka och jobbar sĂ„ tidigt... Svaret Ă€r enkelt, jag vill ha bĂ„da mina Ă€lsklingar i Sverige och dĂ€rför jobbar jag tvĂ„ och en halv mĂ„nad innan semester och min andra halva förĂ€ldraledigt börjar. 






De tre mĂ„naderna gick i rasande fart. Mila gick frĂ„n en liten trött bebis till en snabbt vĂ€xande och superstark och VILJESTARK tjej. Hon babblar, rullar frĂ„n mage till rygg, sitter rak i ryggen pĂ„ mitt knĂ€ och Ă€ter som en hĂ€st! Hur fort gĂ„r det inte?! VĂ„r lilla tjej har nu ocksĂ„ mycket mer vakentid vilket har testat min killes nerver ganska bra under mina mina jobbtimmar... han sade till mig att njuta av att komma hemifrĂ„n. Det Ă€r inte sĂ„ JĂ€vla enkelt som alla tror..! Kanske en uppmaning till fler killar framförallt att stanna hemma i dessa tidiga mĂ„nader? 


Jag njuter av att jobba och av vetskapen att jag kommer fÄ vara hemma hela sommaren och hösten. Det Àr sÄn lyx! Gosa med en tjej som kanske till och med stapplar runt i hemmet. Eller sÄ Àr verkligheten sÄ att det enda jag hinner Àr att passa henne sÄ att hon inte river ner allting eller slÄr halvt ihjÀl sig. Vi fÄr vÀl se.