hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Bangkok

Efter Hanoi flög vi till Bangkok för en sista natt dĂ€r innan flyget till Köpenhamn dagen efter. Eftersom det tog sĂ„ lĂ„ng tid pĂ„ flygplatsen i Bangkok med immigreringspapper och allt vad det Ă€r. Vi toalett lite billigare hotell som inte var för lĂ„ngt bort frĂ„n flygplatsen och det blev Romance Hotel. Myrorna i badrummet fick man gratis. Mycket mysigt... 


För första gĂ„ngen pĂ„ resan Ă„kte vi kollektivt med Skytrain och BTS. NĂ„gra minuter frĂ„n Hotellet lĂ„g Terminal 21 och restauranges Conodoms and Cabbage. Det var black friday sĂ„ det var lite extra kul att strosa runt innan vi Ă„t en trerĂ€ttersmiddag.
Hanoi

Stora staden uppe i norra Vietnam. Vi bodde pÄ ett litet hotell mitt i gamla stan eller downtown som dom kallade det. Jag hittade husaffÀrer och lite andra rolig sovenirbutiker. Tom gillade inte dom haha! Vi Ät pÄ en underbar restaurang med den hÀr utsikten! Servitören tillagade maten pÄ bordet, sjukt gott!
Nha Trang - Bolton Blue Hotel

Nu tog vi ett lyxigt hotell dĂ€r vi kunde njuta av vĂ„ra fyra dagar innan vi Ă„kte tillbaka till Hanoi. 
\n\n
HÀr bestÀller jag massage per telefon. Fanns riktigt bra massörer som vi besökte flitigt. Vi gymmade och joggade mellan varven.

Åtta drinkar innan vi gick pĂ„ massage och dĂ€refter ett besök pĂ„ en annan restaurang Ă€n hotellets ( för första gĂ„ngen pĂ„ fyra dagar) Bbq Un in heter den och var supergod!