hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Lyckad dag

Det har varit en riktigt lÄng dag idag. Började tidigt med skola och allt vad det innebÀr och dÀrefter hade jag brÄttom hem sÄ att jag kunde fixa iordning nya hagar till hÀstarna. De har nÀmligen Àtit upp alt grÀs i sina nuvarande hagar. Jag fick en hel del sol medan jag stÀngslade och sÄg att jag hade tagit lite solskyddsfaktor pÄ en axel i alla fall. Se bild haha.
 
Valle skulle hopptrÀnas idag och vi Äkte ÀndÄ till Skene och lite till för att trÀna pÄ en anlÀggning dÀr. Det var lite trÀningstÀvling och jag red fram precis som pÄ tÀvling sedan red jag en bana pÄ 12-13 sprÄng. Han var verkligen toppen, positiv och lagom pigg genom hela banan. DÀrefter höjde vi och hoppade sex sprÄng pÄ 140cm som han lekte över, jag behövde bara styra och hÄlla i manen. Det Àr sann lycka att hoppa högt med en hÀst som man vet alltid stÀllet upp. Det var en lÄng resa hem men tack för bÀsta sÀllskapet Johanna!
 
 
Bild1-3: mitt hÀrliga hem! Bild 4: snygg solbrÀnna Bild5: presenter frÄn bÀsta mom <3 Bild6: Drop dead...

Beacuase I did it again! TWICE!

Idag var andra gÄngen jag klarade 100kg i marklyft. KÀnns inte ens sÄ himla tungt, gjorde den vikten tvÄ gÄnger sedan belönade jag mig sjÀlv med högreps pÄ 70kg. HÀrligt med en stram lÀndrygg. Jag kom pÄ att snart Äker jag till Stockholm med Friskis & Svettis för att göra andra utbildningen, fem dagar intensiv trÀning. Skall verkligen bli sjukt kul. Idag fick jag mina tÄgbiljetter!
 
 

Ont i ögat

Stackars Ino har fÄtt ett svullet öga. Antagligen sÄ Àr det alla flugor som har varit dÀr och irriterat hans slemhinnor. Fick tvÀtta rent och sedan var det flugmask pÄ. JÀkla flugor!