hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Sommar!

Det är verkligen sommarkänsla när man är ledig ungefär en till två dagar varje vecka och solen skiner från 05.00 till sena 21.30. Igår åkte sommarklänningen på och jag stack till International friend för en dag utomhus på en gräsmatta i solen. Med bubbel. Mmmm...
Vi satt där och hann avverka alla.möjliga samtalsämnen innan hustaken skuggade oss. Vi begav oss då till affären för att handla någonting att grilla. Grillningen i sig är också en historia ha ha! Den lilla söta Grillhinken tog lite lång tid på sig att bli varm och vårt tålamod tog slut och därför blev det blandad kompott av varmt kallt sotigt och inte sotigt på tallriken. Strax innan 21 var vi proppmätta och tog oss upp till lägenheten. Hade fått tips om en sjuk dokumentär så den kollade vi på. Ja, den var sjuk! Mommy dead and dearest. Se den!

Sova som en prinsessa

God morgon! Kan vi snälla prata om hur underbart man sover i en nybäddad säng när man är nyduschad???? Jösses, känns som att jag fötts på nytt igen. Så nu är jag uppe, äter frukost, läser mail, skriver i min "dagbok" och planerar dagens to do'so. Så fort temuggen är uppdrucken skall jag till Anneberg, hämta stege och mina trall till balkongen. Därefter skall jag hit igen, tvätta hela fasaden som är alldeles grå/gul av pollen och damm för att sedan plantera min nya buxbom och plantera om min gamla. Hinner jag lägger jag även ut alla trall och pysslar iordning så som jag vill ha min "nya" balkong! Ni ska få se när allt är klart. Måste bara säga att när jag hoppade i ett parmjukisar idag så fick jag sådan dejan vu. Dessa drog jag alltid på över mina vita ridbyxor innan tävling för att inte bli skitig innan första starten. Måste skaffa häst snart!!!!

Långledigt

Hej på er! Som vanligt dyker jag in här på en helgdag. Mina vardagar består utav basala behov och jobb. Precis som jag vill ha det! Det stör mig något enormt att det är så många lediga dagar på våren. Vi vill jobba inte vara lediga när det ändå bara regnar och är kallt ute! :( Denna helgen gör jag en total makeover av min balkong. Har verkligen tröttnat på att ha en medelmåttig balkong. Min skall vara top notch! Och det kommer bli något ni aldrig har skådat förut... trust me on this one. Till min hjälp har jag min pappa som är snäll och målar och sågar med mera för att jag skall bli nöjd. Nu ska ni få en före bild och inom kort kommer en efterbild.