hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Sommar!

Det Àr verkligen sommarkÀnsla nÀr man Àr ledig ungefÀr en till tvÄ dagar varje vecka och solen skiner frÄn 05.00 till sena 21.30. IgÄr Äkte sommarklÀnningen pÄ och jag stack till International friend för en dag utomhus pÄ en grÀsmatta i solen. Med bubbel. Mmmm...
Vi satt dÀr och hann avverka alla.möjliga samtalsÀmnen innan hustaken skuggade oss. Vi begav oss dÄ till affÀren för att handla nÄgonting att grilla. Grillningen i sig Àr ocksÄ en historia ha ha! Den lilla söta Grillhinken tog lite lÄng tid pÄ sig att bli varm och vÄrt tÄlamod tog slut och dÀrför blev det blandad kompott av varmt kallt sotigt och inte sotigt pÄ tallriken. Strax innan 21 var vi proppmÀtta och tog oss upp till lÀgenheten. Hade fÄtt tips om en sjuk dokumentÀr sÄ den kollade vi pÄ. Ja, den var sjuk! Mommy dead and dearest. Se den!

Sova som en prinsessa

God morgon! Kan vi snÀlla prata om hur underbart man sover i en nybÀddad sÀng nÀr man Àr nyduschad???? Jösses, kÀnns som att jag fötts pÄ nytt igen. SÄ nu Àr jag uppe, Àter frukost, lÀser mail, skriver i min "dagbok" och planerar dagens to do'so. SÄ fort temuggen Àr uppdrucken skall jag till Anneberg, hÀmta stege och mina trall till balkongen. DÀrefter skall jag hit igen, tvÀtta hela fasaden som Àr alldeles grÄ/gul av pollen och damm för att sedan plantera min nya buxbom och plantera om min gamla. Hinner jag lÀgger jag Àven ut alla trall och pysslar iordning sÄ som jag vill ha min "nya" balkong! Ni ska fÄ se nÀr allt Àr klart. MÄste bara sÀga att nÀr jag hoppade i ett parmjukisar idag sÄ fick jag sÄdan dejan vu. Dessa drog jag alltid pÄ över mina vita ridbyxor innan tÀvling för att inte bli skitig innan första starten. MÄste skaffa hÀst snart!!!!

LĂ„ngledigt

Hej pÄ er! Som vanligt dyker jag in hÀr pÄ en helgdag. Mina vardagar bestÄr utav basala behov och jobb. Precis som jag vill ha det! Det stör mig nÄgot enormt att det Àr sÄ mÄnga lediga dagar pÄ vÄren. Vi vill jobba inte vara lediga nÀr det ÀndÄ bara regnar och Àr kallt ute! :( Denna helgen gör jag en total makeover av min balkong. Har verkligen tröttnat pÄ att ha en medelmÄttig balkong. Min skall vara top notch! Och det kommer bli nÄgot ni aldrig har skÄdat förut... trust me on this one. Till min hjÀlp har jag min pappa som Àr snÀll och mÄlar och sÄgar med mera för att jag skall bli nöjd. Nu ska ni fÄ en före bild och inom kort kommer en efterbild.