hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Snapchat

Hansepansan pÄ snapchat!
 

Sova vackert

Jag försökte med nÄgot nytt igÄr, istÀllet för att sova gott (som innebÀr morgonfrisyr och stökig sÀng) sÄ försökte jag sova vackert. Jag hade nybÀddad sÀng med helt nya lakan och dessutom nyduschat och nyplattat hÄr varför jag tÀnkte vad skönt det hade varit och vakna och allting ser ut precis som nÀr jag gick och la mig. Inte gick det att sova fint inte.... Jag vaknade genomsvettig 00.50 fick springa upp byta T-shit och sida av sÀngen. NÀr min favoritsida torkat kunde jag krypa tillbaka och somna igen. Mitt perfekt plattade hÄr Àr numera lite lockigt av all svett antar jag. Japp,  bara starta PlattÄng en igen!
 

GHS mÄndag

Godmorgon!
 
Idag var vi uppe med tuppen för att ta oss till scandinavium (igen för min del). Vi kom in mitt i en internationell 150 hoppning pÄ tid. Max Kuhner vann och Peder, Douglas och Roffe tog hand om tredje femte och sjÀtteplatsen. Just nu strosar vi runt pÄ mÀssan, eller jag sitter i en massagestav eftersom jag inte har sÄ mÄnga hÀstar att köpa saker till. 
IgÄr hade vi en hÀrlig dag först i anneberg med pÄskmiddag och sedan i Göteborg pÄ Biljardpalatset och senare Pinchos pÄ Lilla torget. Hemma igen gjorde vi hemma spa med ansiktsmasker och varsitt glas vin. Vi tittade pÄ film men Cissi somnade innan den var slut haha :):):):):):):):):):):):):):)