hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Snapchat

Hansepansan på snapchat!
 

Sova vackert

Jag försökte med något nytt igår, istället för att sova gott (som innebär morgonfrisyr och stökig säng) så försökte jag sova vackert. Jag hade nybäddad säng med helt nya lakan och dessutom nyduschat och nyplattat hår varför jag tänkte vad skönt det hade varit och vakna och allting ser ut precis som när jag gick och la mig. Inte gick det att sova fint inte.... Jag vaknade genomsvettig 00.50 fick springa upp byta T-shit och sida av sängen. När min favoritsida torkat kunde jag krypa tillbaka och somna igen. Mitt perfekt plattade hår är numera lite lockigt av all svett antar jag. Japp,  bara starta Plattång en igen!
 

GHS måndag

Godmorgon!
 
Idag var vi uppe med tuppen för att ta oss till scandinavium (igen för min del). Vi kom in mitt i en internationell 150 hoppning på tid. Max Kuhner vann och Peder, Douglas och Roffe tog hand om tredje femte och sjätteplatsen. Just nu strosar vi runt på mässan, eller jag sitter i en massagestav eftersom jag inte har så många hästar att köpa saker till. 
Igår hade vi en härlig dag först i anneberg med påskmiddag och sedan i Göteborg på Biljardpalatset och senare Pinchos på Lilla torget. Hemma igen gjorde vi hemma spa med ansiktsmasker och varsitt glas vin. Vi tittade på film men Cissi somnade innan den var slut haha :):):):):):):):):):):):):):)