hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

HÀrsjön

Förra lördagen Ă„kte jag och International friend till HĂ€rsjön I Stenkullen. Hur vackert Ă€r det inte med hösten?! Röda, gula, orangea, gröna löv som singlar ner pĂ„ mjuka stigar i skogen. Sjön var helt blank och fin dĂ€r vi satte oss nerr att ta en fika pĂ„ hembakta frallor och te. ♡ Tillbaka hemma var lĂ„ren sĂ„dĂ€r iskalla och kroppen mör efter fyra timmars promenad och jag fick en riktigt flashback frĂ„n hĂ€sttiden dĂ„ vi var ute pĂ„ Ă€ventyr hela dagarna och pussade de sammetslena mularna godnatt efter att hĂ€starna fĂ„tt varma tĂ€cken och kvĂ€llsmat. Saknar!

Aldrig hemma aldrig pigg

Hej pÄ er!

Om ni rÄkar vara mina vÀnner som nu har tagit sig tiden att lÀsa om mitt otroligt trÄkiga liv sÄ vill jag börja med att be om ursÀkt för att jag Àr vÀrldens mest frÄnvarande vÀn.
Just nu Àr jag mer pÄ jobbet Àn hemma och jag Àr konstant trött. Nej, jag Àr inte utbrÀnd, Àn. SkÀmt Äsido. Jag kÀnner ett vÀldigt stort ansvar för den roll jag har pÄ mitt arbete och jag Àr vÀl ambitiös och drar i trÄdar som andra inte ens orkar se Ät. Jag vÀgrar acceptera att vi vid projektslutet kommer sÀga "Vi hade kunnat göra mer". Jag lÀmnar inget Ät slumpen!
Jag fĂ„r sms frĂ„n oroliga vĂ€nner som undrar om jag ens lever och hur jag mĂ„r. Tack sötnosar! ♡ Jag lever och mĂ„r bra. Eftersom jag alltid har varit en 0km/h eller 180km/h sĂ„ Ă€r det sĂ„ jag beter mig Ă€ven nu. Jag har inga ambitioner vad gĂ€ller tyngdlyftning/styrkelyft, hĂ€star, husbygge, pojkvĂ€n och dĂ„ blir det automatiskt sĂ„ att jag kör jĂ€rnet pĂ„ jobbet.
Vissa dagar funderar jag pÄ att skaffa en pojkvÀn bara för att spendera lite tid pÄ att göra annat och jag har till och med dejtat en kille men nej. Han var inget för mig. NÀsta idé Àr att skaffa ett husdjur. Men vilket husdjur orkar lyssna pÄ min musik pÄ högsta volym dagarna i Ànda? Jag vill inte utsÀtta nÄgon fluffig lite hund, katt annat gulligt för det..! :(
Just nu har jag vattnat alla mina blommor (19st!) Och kört igenom en hel hög med tvÀtt. Doftljus en Àr tÀnda och jag planerar vad jag skall baka till slÀkten som kommer hit pÄ fredag för att fira min 26 Ärs dag och sist men inte minst vilka lekar vi skall leka pÄ lördag nÀr mina fina vÀnner kommer!

Fregatten

I fredags gick jag för en gÄngs skull tidigt frÄn jobbet, lÀmnade redan vid 14 och jag och min newfound homie tog vÄra V40 och stack mot Kungsbacka. Vi shoppade bubbel och jag packade en weekend vÀska. Vi tog sedan en bil ner till Varberg och hotell Fregatten som ligger mitt i stan. Vi kom dit lagom till eftermiddagsfikat och direkt efter en timme i solen sÄ gick vi in till deras gym och körde ordentligt med knÀböj. Det blev Àven en del TrÀningsvÀrk i latsen och magen. NÀr vi kom tillbaka hade personalen dukat fram middagen. All mat var gratis pÄ det hÀr hotellet sÄ vi bara plockade pÄ oss en trerÀtters och bestÀllde in ett par öl. Efter ett par tkmmar med intressanta diskussioner om livet, arbete och relationer sÄ gick vi till bubbelpoolen dÀr vi hade med oss vÄrt bubbel. Dock hade bÄda av oss glömt badklÀder sÄ vi fick riva runt i deras lÄnelÄda. Se bilder haha! Jag tror pÄ riktigt att vi satt tvÄ timmar i bubbelpoolen och dÀr kÀndes allting bara sÄ bra. Prosecco, en riktigt fin vÀn och vilda diskussioner om makt, förtryck, otrohet, framtiden och sÄ vidare. NÀr vi var russin stack vi ner till rummet för lite fix innan vi gick ut för att prova Varbergs nattliv. Och vilket nattlig! Tre killar satt och förfestade i en 940 utanför Harrys och mormor stod och dansade sexigt mellan tvÄ bönder. Jösses. Vi drack snabbt upp vÄra öl och gick ut för en promenix. Alla andra stÀllen var stÀnga eller inget tÀnkbart alternativ sÄ vi gick tillbaka till hotellet. BÄda var sÄ trötta sÄ med huvudet pÄ kudden sÄ tog det inte lÄng tid innan vi bÄda sov som en stock! Eftersom vissa Àr mer morgonpigga Àn andra (typ alla jag kÀnner Àr morgonpigga jfrt med mig..) sÄ sov jag/ gjorde mindfulness en kvart extra innan frukosten. Frukosten som vanligt pÄ hotell mÀttade och det blev en lÄng promenad pÄ fÀstningen, ut pÄ Kallbadhusets brygga och i stadens smÄ butiker. Vi fick inte nog av shopping utan stannade vid Freeport pÄ vÀgen hem dÀr det blev lite Lexington och Panos Emporio shopping :D