hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Härsjön

Förra lördagen åkte jag och International friend till Härsjön I Stenkullen. Hur vackert är det inte med hösten?! Röda, gula, orangea, gröna löv som singlar ner på mjuka stigar i skogen. Sjön var helt blank och fin där vi satte oss nerr att ta en fika på hembakta frallor och te. ♡ Tillbaka hemma var låren sådär iskalla och kroppen mör efter fyra timmars promenad och jag fick en riktigt flashback från hästtiden då vi var ute på äventyr hela dagarna och pussade de sammetslena mularna godnatt efter att hästarna fått varma täcken och kvällsmat. Saknar!

Aldrig hemma aldrig pigg

Hej på er!

Om ni råkar vara mina vänner som nu har tagit sig tiden att läsa om mitt otroligt tråkiga liv så vill jag börja med att be om ursäkt för att jag är världens mest frånvarande vän.
Just nu är jag mer på jobbet än hemma och jag är konstant trött. Nej, jag är inte utbränd, än. Skämt åsido. Jag känner ett väldigt stort ansvar för den roll jag har på mitt arbete och jag är väl ambitiös och drar i trådar som andra inte ens orkar se åt. Jag vägrar acceptera att vi vid projektslutet kommer säga "Vi hade kunnat göra mer". Jag lämnar inget åt slumpen!
Jag får sms från oroliga vänner som undrar om jag ens lever och hur jag mår. Tack sötnosar! ♡ Jag lever och mår bra. Eftersom jag alltid har varit en 0km/h eller 180km/h så är det så jag beter mig även nu. Jag har inga ambitioner vad gäller tyngdlyftning/styrkelyft, hästar, husbygge, pojkvän och då blir det automatiskt så att jag kör järnet på jobbet.
Vissa dagar funderar jag på att skaffa en pojkvän bara för att spendera lite tid på att göra annat och jag har till och med dejtat en kille men nej. Han var inget för mig. Nästa idé är att skaffa ett husdjur. Men vilket husdjur orkar lyssna på min musik på högsta volym dagarna i ända? Jag vill inte utsätta någon fluffig lite hund, katt annat gulligt för det..! :(
Just nu har jag vattnat alla mina blommor (19st!) Och kört igenom en hel hög med tvätt. Doftljus en är tända och jag planerar vad jag skall baka till släkten som kommer hit på fredag för att fira min 26 års dag och sist men inte minst vilka lekar vi skall leka på lördag när mina fina vänner kommer!

Fregatten

I fredags gick jag för en gångs skull tidigt från jobbet, lämnade redan vid 14 och jag och min newfound homie tog våra V40 och stack mot Kungsbacka. Vi shoppade bubbel och jag packade en weekend väska. Vi tog sedan en bil ner till Varberg och hotell Fregatten som ligger mitt i stan. Vi kom dit lagom till eftermiddagsfikat och direkt efter en timme i solen så gick vi in till deras gym och körde ordentligt med knäböj. Det blev även en del Träningsvärk i latsen och magen. När vi kom tillbaka hade personalen dukat fram middagen. All mat var gratis på det här hotellet så vi bara plockade på oss en trerätters och beställde in ett par öl. Efter ett par tkmmar med intressanta diskussioner om livet, arbete och relationer så gick vi till bubbelpoolen där vi hade med oss vårt bubbel. Dock hade båda av oss glömt badkläder så vi fick riva runt i deras lånelåda. Se bilder haha! Jag tror på riktigt att vi satt två timmar i bubbelpoolen och där kändes allting bara så bra. Prosecco, en riktigt fin vän och vilda diskussioner om makt, förtryck, otrohet, framtiden och så vidare. När vi var russin stack vi ner till rummet för lite fix innan vi gick ut för att prova Varbergs nattliv. Och vilket nattlig! Tre killar satt och förfestade i en 940 utanför Harrys och mormor stod och dansade sexigt mellan två bönder. Jösses. Vi drack snabbt upp våra öl och gick ut för en promenix. Alla andra ställen var stänga eller inget tänkbart alternativ så vi gick tillbaka till hotellet. Båda var så trötta så med huvudet på kudden så tog det inte lång tid innan vi båda sov som en stock! Eftersom vissa är mer morgonpigga än andra (typ alla jag känner är morgonpigga jfrt med mig..) så sov jag/ gjorde mindfulness en kvart extra innan frukosten. Frukosten som vanligt på hotell mättade och det blev en lång promenad på fästningen, ut på Kallbadhusets brygga och i stadens små butiker. Vi fick inte nog av shopping utan stannade vid Freeport på vägen hem där det blev lite Lexington och Panos Emporio shopping :D