hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Status nu

Det var ett tag sedan jag uppdatera lÀget pÄ hur det ser ut just nu med stenlÀggning, grÀsmatteanlÀggning med mera.

Pinchos

IgÄr hade jag och Cissi en lugn start och vi gick bort till min granne för att kika pÄ kattungar. TvÄ underbara pÀlsbollr har jag nu tagit pÄ mig att hÀmta efter semestern. Dör sötdöden. Efter det fick vi hjÀlp av pappa och farbror att fÄ upp lite sten pÄ grÀsmattan. I vanlig ordning blev det bad med Felix flamingon. Jag hade knappt nÄgon röst pÄ hela dagen men fram till eftermiddagen sÄ kunde jag prata nÄgorlunda mer Àn att bara vÀsa ut hesa pip. Vi hade kokat bord pÄ Pinchos vid 8 och jag Ät fem rÀtter och tvÄ efterrÀtter. Opps!

Cissi is in da house!

SÄ Àr min dalkulla pÄ besök i lilla huset pÄ kullen. Passande va?! IgÄr hann vi bara laga en sen middag och prata ikapp om allting. Vi lagade hamburgare och gjorde muffins med björnbÀr och hallon som jag plockat pÄ min tomt. NÄgra muffins sprutade vi fulla med chokladsÄs, blev lite segt och gott! Idag började vi med att sopa iordning min uteplats som blivit full med löv och öppnade de nya kuddarna till min utegrupp. DÀrefter en match i badminton. Vi fick ta vÀtskepaus och tillslut gav vi upp och stack till sjön med en jÀtteflamingo! Det blev att vi lÄg kvar och bara njöt av vÀrmen. Fick höra Billy Opels nya lÄt "Takbox pÄ taket" haha! SÄ himla bra, skulle vilja se han live. Jag och Cissi dividerande om en lÄt nÀr vi vara könnt varandra nÄgra veckor som enligt min nedladdning var Eddie Meduza men nÀr Cissi hörde den sÄ sa hon nÀÀÀÀ de dÀr À Mora Nisse! PÄ sitt breda dalmÄl. Vi faktafel ett tag men sedan nÀr jag hört "Falukorv och motorsÄg" och andra groteska titlar av Billy Opel sÄ insÄg jag att hon kan sitt Mora. Vi firar faktiskt 10Ärig vÀnskap nÀsta Är! TÀnk att Ären gÄr sÄ fort! Hur som helst efter badet med Felix flamingon sÄ köpte vi en flaska prosecco och lite ingredienser till kvÀllens tvÄ rÀtters. Vegetarisk lasagne och smulÀpplepaj med vaniljsÄs. Mums!
rÄdjursmannan var pÄ besök. NÀr jag genom Volvo on call appen testade lamporna och tutan sÄ kutade hon vidare. Inte mer Àn rÀtt nÀr man Àter upp andras sallad tycker jag.