hansepansan.blogg.se

27åring som arbetar som tjänsteman på Volvo Cars Torslanda och pendlar mellan Tyskland och Sverige.

Lunch with a view

Tjena! Dagarna tuffar på och jag njuter och är här och nu. Endast en halvtimme om dagen sätter jag mig ner och funderar på framtiden. Vad skall jag göra när jag kommer hem, i september, i oktober, nästa år och om 2år? Jag känner mig väldigt spänd inför framtiden. Det är verkligen en oskriven bok och jag har mina mål som jag låter mig påminnas om och sedan låter jag "ödet" ( vad jag tror är mina mål fast undermedvetet och mina värderingar tillsammans) styra. Men nu, lunch with a view!

Rab - Suha Punta

Då var vi framme på ön Rab och orten Suha Punta. Vi kom hit vid 11 imorse då vi startade från Malinska redan 06.00. Lite lagom trötta gick vi ner och lade oss på stranden och därefter mat i staden. Vi tänkte gå ut, det är trots allt lördag men det var nästintill dött överallt så vi hoppade in i en taxi och åkte hem. Hemvägen blev en bil och ditvägen var en taxibåt. Såhär kan det se ut när man åker den.

Baska

Idag kom jag hem 5.30 på morgonen efter en utekväll i Malinska. Jösses, jag är helt slut! Hur som helst 10 gick bilen till Baska och jag fick snällt skynda mig med tandborstningen och ta med mig en kopp svart te. Bilen gick till Baska som är en helt fantastiskt vacker stad här i Kroatien. Vi badade och solade hela dagen innan vi köpte en pizzaslice och fyllde på depåerna innan vi åka upp till kyrkan som kan vara den vackrast belägna kyrka jag sett i hela mitt liv. Jag menar titta bara!