hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

Lunch with a view

Tjena! Dagarna tuffar pÄ och jag njuter och Àr hÀr och nu. Endast en halvtimme om dagen sÀtter jag mig ner och funderar pÄ framtiden. Vad skall jag göra nÀr jag kommer hem, i september, i oktober, nÀsta Är och om 2Är? Jag kÀnner mig vÀldigt spÀnd inför framtiden. Det Àr verkligen en oskriven bok och jag har mina mÄl som jag lÄter mig pÄminnas om och sedan lÄter jag "ödet" ( vad jag tror Àr mina mÄl fast undermedvetet och mina vÀrderingar tillsammans) styra. Men nu, lunch with a view!

Rab - Suha Punta

DÄ var vi framme pÄ ön Rab och orten Suha Punta. Vi kom hit vid 11 imorse dÄ vi startade frÄn Malinska redan 06.00. Lite lagom trötta gick vi ner och lade oss pÄ stranden och dÀrefter mat i staden. Vi tÀnkte gÄ ut, det Àr trots allt lördag men det var nÀstintill dött överallt sÄ vi hoppade in i en taxi och Äkte hem. HemvÀgen blev en bil och ditvÀgen var en taxibÄt. SÄhÀr kan det se ut nÀr man Äker den.

Baska

Idag kom jag hem 5.30 pÄ morgonen efter en utekvÀll i Malinska. Jösses, jag Àr helt slut! Hur som helst 10 gick bilen till Baska och jag fick snÀllt skynda mig med tandborstningen och ta med mig en kopp svart te. Bilen gick till Baska som Àr en helt fantastiskt vacker stad hÀr i Kroatien. Vi badade och solade hela dagen innan vi köpte en pizzaslice och fyllde pÄ depÄerna innan vi Äka upp till kyrkan som kan vara den vackrast belÀgna kyrka jag sett i hela mitt liv. Jag menar titta bara!