hansepansan.blogg.se

All you need is WIFI and a dream 💖

En dag i vardagen

Bara för att kunna blicka tillbaka och minnas f3n hĂ€r resan som jag gör just nu sĂ„ gillat jag att ta ögonblick ur vardagen och posta hĂ€r. IgĂ„r var vi ute och tittade pĂ„ hur stensĂ€ttningen skall se ut. GrĂ€vmaskinen har gjort en del för att visualisera hur det kommer se ut. Jag fick ta ett beslut igĂ„r för att komma vidare. Ett nytt bil och slĂ€p med vĂ€ggens och flis kommer nĂ€sta vĂ€nda. VĂ€gen skall dras om och jag planerar nu en majestĂ€tisk gĂ„rdsplan. Jag som skulle hĂ„lla det enkelt och framförallt kostandseffektivt.... I förrgĂ„r middag med bĂ€sta vĂ€n som Ă€r gravid i v33 (!) Och en bild frĂ„n igĂ„r dĂ„ jag putsade upp mina Ă€lskade lĂ€derskor och impregnerade. DĂ€rav stĂ„r de pĂ„ min nuvarande trappa (en EU-pall) till huset. Älskar mitt liv just nu!

Min drömtrÀdgÄrd

Konstigt vÀder det har varit idag va? Sol och regn om vartannat. Ingen var dock gladare Àn jag över att regnet kom precis nÀr jag var klar med mina planteringar. Jag har nu flyttat ut alla smÄ grönsaker som har stÄtt inne och satt ut de antinen i vÀxthuset eller i jorden. Nu Àr mitt grönsaksland fullt och i det finns: schalottenlök, gullök, grÀslök, morötter och gurka. Tror det var allt? Jag lÀr ju mÀrka om det vÀxer upp nÄgot annat. I pallkragsrna har jag satt sallad. Fick höra att sniglarna Àlskar salladen sÄ jag tÀnkte att pallkragarna kanske kunde utgöra nÄgot slags hinder. I vÀxthuset stÄr i de vita krukorna tomater, i den lÀngsta lÄdan tomater ocksÄ tror jag och i plÄtkrukorna vÀxer majs och basilika. Skall bli en spÀnnande sommar/höst. MÄlet Àr att kunna ta allt grönt förutom avocado och broccoli som jag anvÀnder i matlagningen frÄn min trÀdgÄrd. NÀsta steg Àr ÀppeltrÀd. Dröm!

Lyko

Jag har lite mer tid över pÄ mitt nya arbete och det resulterade i att jag gick loss pÄ lykos onlineshop.... LCC solkrÀm, olja, schampo och balsam samt en favorit frÄn Gucci som nu fÄr stÄ bredvid min andra favorit Bvlgari..... #shopaholic